DESIGNjeleven: een beweging voor en door vrouwen

….Stel je voor dat iedere vrouw in Nederland weet dat ze geliefd is door Jezus, dat ze geniet van het volle leven en dat ze dit deelt met anderen…

 

Weten dat je geliefd bent geeft fundament in je leven, dit helpt om van betekenis voor anderen te kunnen zijn. Als je weet hoe je keuzes moet maken, actief richting geeft aan je leven, wordt het genieten van dit volle leven gemakkelijker. We geloven dat dit aanstekelijk werkt!

Over DESIGNjeleven

Wat is het?

Een beweging voor en door vrouwen. Wij willen met elkaar de droom werkelijkheid laten worden. Om dit te bereiken hebben we materialen ontwikkeld die vrouwen helpen focus aan te brengen. Enerzijds door keuzes te maken, anderzijds door na te denken over het fundament in het leven, over levensvragen, hartverlangens en identiteit. Ook leveren we diensten om te inspireren en uit te dagen, te leren ontspannen of juist in actie te komen. Mochten er vragen overblijven na het lezen, neem dan contact met ons op!

Contact

Website

De website www.designjeleven.nl is gericht op vrouwen die op zoek zijn naar balans in het leven, zoeken naar antwoorden op levensvragen. Hier vind je ervaringsverhalen, quotes,  inhoudelijke artikelen, inspirerende blogs, laagdrempelige bijbelstudies. Teveel om op te noemen! Alles wat vrouwen kunnen gebruiken om antwoorden te vinden op hun levensvragen. Je zult merken dat sommige linken hiernaar verwijzen. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje! We zijn ook actief op Facebook! Like onze pagina!

designjeleven.nl

Materialen

Door de jaren heen is er heel wat materiaal ontwikkeld. Een werkboek die je in een groepje kunt doornemen, inspiratieboek om in gesprek te raken met je vrienden over levensvragen. Het zijn materialen voor in een groep, of juist voor jou alleen. Materiaal om anderen over God te vertellen, of om de ander over zichzelf te laten ontdekken. Alle materialen zijn bedoeld om in ontwikkeling te komen, om te gaan genieten van het volle leven, om te ontdekken dat je geliefd bent door God! En om te ontdekken hoe gaaf het is om dit met anderen te delen.

Materialen

Overige informatie

Met de materialen aan de slag?

Je kunt natuurlijk alleen door de materialen heen, maar het is veel leuker om dit in een groep te doen. Hoe zou je het vinden om een groepje te leiden? Lees op de volgende pagina hoe je een groep kunt starten en waar je op moet letten.

Groep starten?

DESIGNjeleven uitnodigen?

Als je enthousiast bent geworden en je wilt iemand uitnodigen om jouw kerk of (vrouwen)groep te bezoeken, zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder volgt een beschrijving en kun je het formulier invullen om een afspraak te maken.

 Uitnodigen

Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

Heb je het boekje Hoe ik ging doen wat ik niet durfde gekocht en ben je zo op deze site beland? Door even door te klikken kom je op meer informatie over het boekje, de beloofde antwoorden op de vragen en verwijzigen naar de diverse blogs.

Hoe ik ging doen..