Materialen DESIGNjeleven

DESIGNjeleven heeft verschillende materialen die je online kunt bestellen. Hieronder vind je een korte beschrijving. Door te klikken op bestellen ga je naar de artikelen in de webshop. Voor meer informatie over het product, klik dan op de naam van het artikel.

DESIGN boeken

DESIGNstart: prachtig werkboek

cover-werkboek-design-je-leven

Samen optrekken om te (leren) genieten van het volle leven! Een werkboek op A4 formaat, met prikkelende vragen en leuke opdrachten om jezelf in kaart te brengen. Je ontdekt focus, passie en doel. Je kunt het los bestellen, maar is bedoeld om in een groep te behandelen.

Bestellen DESIGNstart: €9,95

DESIGNnext: inspirerend boekje

cover-next

Samen genieten, ontdekken en delen. Een boekje op A5 formaat, boordevol mooie uitspraken en prikkelende vragen. De moeite waard om eens rustig te bekijken. Je kunt het los bestellen, maar is bedoeld om tijdens het proces van DESIGNnext door te nemen en te beleven.

Bestellen DESIGNnext  €7,95

Hoe ik ging doen….

hoeikgingdoen_cv-8mrt

Over hoe ik uit mijn comfortzone stapte om met God op pad te gaan om te ontdekken, te delen met koffie, thee, buren en vrienden. Waarom? Omdat ik wil leven vanuit Gods liefde en niet uit angst en drukte. Omdat ik uit mijn christelijke bubbel wil komen en wil genieten van het volle leven!

Bestellen €12,50

Over de schrijfster: Mira de Boer

DESIGN kaartjes

Inspiratiekaartje

kaartje-design1kaartje-design2

Een full-color, glanzend kartonnen kaartje op A7 formaat met vragen: Wie ben ik? Waarom doe ik de dingen die ik doe?

Bestellen set van 10 stuks €1,50

Flyer om uit te nodigen

flyer-1-708x1024flyer2-730x1024

Een full-color flyer met afbeelding van de materialen, verwijzing naar de website en informatie. Mooi gratis promotiemateriaal.

Bestellen flyers

DESIGN Boekenlegger

gebedskaartje-achterkantadmin-ajax

Een full-color, glanzende boekenlegger met de uitdaging om een groep te starten. Met ruimte om op te schrijven. Doe jij mee?

Bestellen set van 10 stuks €1,50