DESIGNjeleven uitnodigen?

Voor welke diensten kun je een van de teamleden uitnodigen?

Workshops

Als je ons uitnodigt voor een workshop gaan we met een groep inhoudelijk aan de slag. We zullen kort uitleggen wat DESIGNjeleven inhoudt, maar zo snel mogelijk de deelnemers zelf aan het werk zetten. Het is niet voor niets een workshop. We maken daarbij gebruik van een van de materialen van DESIGNjeleven en laten de deelnemers op deze manier hiermee kennis maken. Duur kan variëren van anderhalf uur tot vier uur. Kosten starten vanaf €100,- maar varieert al naar gelang lengte en onderwerp.

Kosten in overleg + €0,25/km reiskosten (excl. BTW).

Mogelijke onderwerpen (andere onderwerpen zijn mogelijk in overleg):

DESIGNjeleven: Waarom doe ik de dingen die ik doe? Op basis van DESIGNstart nadenken over de focus en keuzes maken in het leven.

DESIGNjeleven: Hoe zit ik in elkaar? Op basis van DESIGNstart en DISC nadenken over jouw persoonlijkheid. Wat zijn sterke kanten wat zijn valkuilen.

DESIGNnext: Lekker eten is altijd leuk! Op basis van DESIGNnext een avond eten en in gesprek gaan over belangrijke dingen in het leven. Houdt een korte introductie van het materiaal in. Dit is bedoeld voor kleine groep (max 6-10 mensen) Avondvullend programma, kosten voor het eten zijn niet meegerekend.

DESIGNnext: Zij gelooft-Zij niet! Op basis van een thema uit DESIGNnext nadenken over de belevingswereld van vrouwen om je heen.

Spreekbeurt

Een andere mogelijkheid is ons uitnodigen voor een spreekbeurt. Zowel voor christelijk publiek als voor mensen die God nog niet kennen. Een bijbelstudie of een meer DESIGNjeleven gerelateerd, inspirerend en uitdagend onderwerp is mogelijk. Keuze van het onderwerp graag in overleg.

Kosten hiervoor zijn €125,- + €0,25/km reiskosten (excl. BTW)

Informatie met teaser

Mocht je meer willen weten over hoe DESIGNjeleven werkt, wat de visie is, hoe de materialen eruit zien of hoe je zelf ermee aan de slag kan gaan, dan kun je ons ook uitnodigen voor een informatieavond. Ongeveer de helft van de tijd is informatie, de andere helft kun je een proefje nemen door zelf aan de slag te gaan; de teaser.

Kosten hiervoor zijn €125,- + €0,25/km reiskosten (exl. BTW)

Keuze maken en aanmelden

Klik op onderstaand formulier om je aanvraag in te vullen. We zien er naar uit om je te ontmoeten en inspireren!

Uitnodigen van DESIGNjeleven