Onze producten

Agapé maakt gebruik van verschillende producten. Hieronder kun je in het kort vinden waar deze producten over gaan.

Workshop ‘Bereik je stad’

Bij deze workshop is het doel om vanuit eenheid de stad te bereiken met het Goede Nieuws van Jezus Christus.

Design je leven

Bij ‘Design je leven‘ gaat het erom dat vrouwen samen het volle leven leren ontdekken.

Together

Met behulp van ‘Together’ leer je te groeien in de relatie met je partner en met Jezus. Als je hierover vragen hebt dan kun je die mailen naar info@agape.nl.

The Four

The Four‘ helpt je bij het uitleggen van het evangelie aan anderen.

My friends training

Door middel van ‘My friends training‘ ontdek je hoe je jouw ervaring met Jezus deelt met je vrienden.

 

Onze materialen

Creatief, innovatief, doelbewust en enthousiast. Woorden die bij de medewerkers van Agapè horen. Naast de producten worden er regelmatig nieuwe concepten en materialen ontwikkeld. Hier een inkijkje in de nieuwste uitgaven!

Handboek missionair jongerenwerk

boek-jonathan

Heb jij ook een verlangen om van écht van betekenis te zijn voor jongeren buiten de kerk?

In het handboek missionair jongerenwerk neemt Jonathan Pellegrom je mee langs de sleutels om dit succesvol te doen.

Jonathan werkt zelf met deze jongeren en heeft de lessen uit dit boek zelf geleerd en doorleeft.

Het boek leest lekker weg en staat vol met praktijkvoorbeelden, verhalen en tips en tricks waardoor je de basis aangereikt krijgt om als christen succesvol te investeren in jongeren van de straat.

Productinformatie
Paperback, 200 pagina’s, 240 x 170 mm

Prijs € 14,95 Bestel nu!

Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

hoeikgingdoen_cv-8mrt

Dit boekje beschrijft hoe ik ging doen wat ik niet durfde: hoe ik uit mijn comfortzone stapte om met God op pad te gaan om te ontdekken, te delen, kwetsbaar en open te zijn, met koffie en thee, buren en vrienden. Waarom? Omdat ik wil leven vanuit Gods liefde en niet vanuit angst, drukte en stress. Omdat ik ernaar verlang dat mensen om mij heen dit ook ontdekken. Omdat ik uit mijn christelijke bubbel wil komen en wil genieten van het volle leven! Is dit iets wat jij ook graag wil? Ik daag je uit om te gaan doen wat je misschien niet durfde…

Mira de Boer

Prijs €12,50 Bestel nu!

Imperfect door Andreas Boppart

imperfect-2

Maak werk van het volgen van Jezus. Laat je niet ontmoedigen door fouten of tekortkomingen – er wordt nog aan je gewerkt! Andreas Boppart herinnert gelovigen eraan dat Jezus perfect is, maar dat wij – struikelende volgelingen – dat niet zijn. Dat hoeft ons er niet van te weerhouden in Jezus’ voetsporen te gaan, het is juist een goede reden om als ‘normale’ gelovige dicht bij de Meester te blijven!

Andreas Boppart is in Zwitserland een populair spreker en auteur. Als nationaal directeur van Campus für Christus (Dat is de naam van Agapè in Zwitserland) weet hij veel jonge gelovigen aan te sporen om Jezus te volgen en Hem bekend te maken. Hij doet dit op een open, duidelijke én humoristische manier. Als lezer vind je herkenning en voel je de uitdaging: dit is een eigentijdse volgeling van Jezus die je aanspoort om het geloofsavontuur aan te gaan en al doende te leren.

Prijs: €17,50 Bestel nu!

Door de jaren heen zijn veel meer materialen en concepten ontwikkeld. Materialen om zelf opgebouwd te worden in je geloof, om met anderen in gesprek te gaan over geloof, zingeving. Boeken om te lezen over Christendom, evangeliseren, spellen om te spelen… Teveel om op te noemen. Neem eens een kijkje op www.gospel.nl