Tijdens het zingen van ‘How great is our God’ gebeurde het: de 8 miljoenste persoon klikte via één van de Jesus.net websites aan dat hij het gebed gebeden heeft. Een bijzonder moment tijdens de Jesus.net conferentie die van 26 tot 30 april 2014 plaatsvond. Iedere dag vinden tussen de 5.000 en 10.000 mensen wereldwijd hun weg naar God.  Voor de 54 organisaties, die samenkwamen op de vijfde Jesus.net conferentie, was het een bijzondere aansporing dat de 8 miljoenste stap precies tijdens de conferentie viel.

Sinds het begin van  deze eeuw is Agapè met IkzoekGod.nl bezig met internetevangelisatie. In 2009 richtte IkzoekGod.nl samen met anderen het samenwerkingsverband Jesus.net op. Deze beweging groeit ontzettend snel. In 2013 waren 36 verschillende organisaties betrokken bij Jesus.net. Eind april 2014 is de beweging gegroeid naar 54 organisaties. Meer en meer wordt de eenheid gevonden en het effect mag er zijn.

Hoe werkt het?

Diverse organisaties zijn actief in evangelisatie op internet. Iedereen heeft zo zijn eigen producten. Die maken de partners voor elkaar beschikbaar. Zo werd de website IkzoekGod.nl al in verschillende talen beschikbaar gemaakt. Dat geldt ook voor de WaaromJezus?-cursus, en initiatieven zoals MyStory.

Meer weten

Zelf zien wat er in dit samenwerkinsgverband gebeurt? Ga naar www.jesus.net

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie