Een hele dag samen werken aan je relatie? Dat kan tijdens A Day Together!

 

Het doel van deze dag
Het doel van deze dag is dat een aantal stellen in een ontspannen sfeer gaan werken aan hun relatie en daarin meer naar elkaar toegroeien. Ze krijgen daarvoor middels enkele inspirerende inleidingen informatie en handvatten aangereikt en gaan daarover samen in gesprek. We zien daardoor stellen naar elkaar toegroeien en groeien in hun onderlinge relatie.

Doelgroep
A Day Together is bedoeld voor alle leeftijdsgroepen en is gericht op stellen of men nu wel of niet is getrouwd. Ook mensen met trouwplannen zijn welkom. Het is een mooie dag voor mensen die hun relatie willen versterken en voor mensen die worstelen in hun relatie. De dag is geschikt voor kerkgangers, maar ook voor mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan. Wel noemen we relatieprincipes die gebaseerd zijn op de Bijbel. De nadruk ligt op praktische tools die alle deelnemers kunnen toepassen op hun relatie ongeacht hun omstandigheden.

Onderwerpen

  1. Begrijpen we elkaar? Verdieping van je relatie.
  2. Naar elkaar toegroeien: hoe doe je dat?
  3. Met elkaar conflicten oplossen: Hoe ga je goed om met je verschillen?
  4. Elkaar liefhebben: Hoe leer je elkaars behoeften en liefdestaal kennen?

Together heeft een sprekersteam van diverse echtparen, die vanuit de praktijk van hun eigen leven vertellen hoe je kunt investeren in je relatie. Zij willen de deelnemers inspireren om aan hun relatie te werken. Gedurende de dag is er gelegenheid voor tweegesprekken als stel. Er zijn geen georganiseerde groepsgesprekken.

Een goed verzorgde lunch en het schrijven van een liefdesbrief zijn ook deel van het programma. De dag wordt afgesloten met een diner-voor-2.

A Day Together wordt georganiseerd in samenwerking met een plaatselijke gemeente of groep.
Voor meer informatie en gesprek over de organisatie van A Day Together kun je contact opnemen via [email protected]