Waar IkzoekGod.nl begon als website, is ze inmiddels uitgegroeid tot een compleet merk met een groeiende online community. Daarom presenteert Agapè al haar internetactiviteiten vanaf nu onder deze nieuwe, maar toch bekende naam. De naam Agapè Media verdwijnt.  

10 jaar internetevangelisatie

Al meer dan 10 jaar begeleidt Agapè mensen in hun online zoektocht naar God. Samen met Jesus.net werkt IkzoekGod.nl aan websites voor mensen die online op zoek zijn naar God.

Hulp van e-coaches

Agapè ontdekte dat mensen die op zoek zijn naar God, meer willen weten en leren over Jezus, behoefte hebben aan coaches die hen helpen in hun zoektocht. Momenteel zijn er meer dan 130 e-coaches die naast de zoekers staan en vooral laten zien hoe God relevant is in hun leven.

Groei online community

Mensen komen niet alleen via Google in contact met IkzoekGod.nl. Dankzij de persoonlijke netwerken van christenen op Facebook groeit de community rondom het zoeken naar God dagelijks. Met een aansprekende gedachte, een inspirerend filmpje of een quote worden deelnemers uitgedaagd om te reageren. Daarnaast worden de berichten regelmatig gedeeld met de netwerken van christenen. Internetevangelist Wouter van der Toorn legt het belang hiervan uit: “Van de 100 zoekers leest er 1 de Bijbel en lezen 99 eerst jouw verhaal. Daarom hopen we dat veel meer mensen gaan meedoen, hun bijdrage leveren en het goede nieuws van Jezus mee gaan verspreiden.” Inmiddels is het aantal vind-ik-leuks van de Facebookpagina de 10.000 al ruim gepasseerd.

Klik hier om IkzoekGod.nl te bezoeken

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie