Agapè is per direct op zoek naar een ervaren communicatiespecialist voor minimaal 32 uur per week.

Wat is Agapè?

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde in woord en daad. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten, in steden en online. Onderdelen van Agapè zijn onder andere Athletes in Action, IkzoekGod.nl en StudentLife. Agapè werkt nauw samen met partnerorganisatie GAiN.

Wat ga je doen?

Het communicatieteam voert de regie over alle interne en externe communicatie van Agapè en haar onderdelen. Als communicatiespecialist steek je graag de handen uit de mouwen en weet je hoe je een website bijhoudt en social media inzet. Je weet hoe je een magazine maakt, folders ontwerpt en teksten schrijft. Je participeert in projecten van Agapè en haar onderdelen. Je werkt het liefst op projectmatige, planmatige en doelgerichte wijze. Samen met het team zorg je voor een frisse, professionele en consistente uitstraling van het merk Agapè en de submerken.

Wie zoeken wij?

Je kunt en wilt in woord en daad getuigen van jouw levende relatie met Jezus en ben enthousiast over de missie en visie van Agapè en haar onderdelen. Medewerkers van Agapè doen hun werk in de allereerste plaats vanuit verlangen en overtuiging. Vanuit jouw levende relatie met Jezus ben je enthousiast voor de missie van Agapè. Je hebt een HBO-opleiding afgerond en hebt ervaring in het vakgebied van communicatie. Je beschikt over de volgende vaardigheden en eigenschappen:

 • goede mondelinge en schriftelijke communicatie
 • overtuigingskracht
 • werklust en doorzettingsvermogen
 • gestructureerd en nauwgezet
 • werkt zowel zelfstandig als in teamverband
 • doelgericht
 • creatief
 • bij voorkeur ervaring met WordPress en algemene kennis van SEO/SEA
 • bij voorkeur ervaring met Adobe creative cloud

Dit bieden wij jou

Wij bieden een boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Uiteraard is er ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie. De werktijden zijn bespreekbaar en het is uiteraard mogelijk om ook thuis te werken.

 • Binnen Agapè kennen we diverse typen medewerkers, namelijk medewerkers die in loondienst komen op basis van persoonlijke fondswerving (partnerkring) en medewerkers die in loondienst komen op basis van centraal geworven fondsen. Daarnaast werken bij Agapè ook mensen die geen salaris nodig hebben voor het werk dat zij doen, ze werken op basis van een vrijwilligerscontract. Voor deze functie geldt dat je in loondienst komt op basis van centraal geworven fondsen.
 • Heb je interesse in deze vacature, neem dan contact op!

Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Annemiek Overeem, senior communicatiespecialist, Stichting Agapè. (mail naar [email protected] of bel of app naar 06 484 69 47 46). Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: [email protected].