Vanuit Together willen we investeren in sterke relaties en zijn we beschikbaar om kerken en christenen daarbij te helpen en te begeleiden. We dromen dat er in elke plaats Together groepen zullen ontstaan. Wat zou het mooi zijn, wanneer die groepen zich weer gaan vermenigvuldigen. We hebben geprobeerd om het materiaal zo samen te stellen dat dit breed in te zetten is. Mocht je als groepsleider aanvullende informatie willen hebben, dan hebben we daarvoor een digitale “gids” gemaakt. Je kunt dit aanvragen via [email protected]. De Together boeken zijn beschikbaar via de webshop.

Ook willen we je graag helpen om A Day Together te organiseren. We hebben hiervoor een uitgewerkt draaiboek klaarliggen. Wanneer je als kerk of gemeente hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op.

We zien dat A Day Together mensen motiveert om deel te gaan nemen aan Together groepen waardoor dit een bredere invulling en verdieping kan krijgen.

Daarnaast zijn we beschikbaar voor het inspireren en adviseren van kerken en gemeenten die willen investeren in duurzame liefdesrelaties. Naast het Together materiaal kunnen we inleidingen en trainingen op maat aanbieden en denken we graag mee in wat een geschikte aanpak zou kunnen zijn. Om met elkaar te bouwen aan duurzame relaties.

Neem voor meer info contact met ons op via [email protected]