Word verspreider van hoop!
Geef een Bijbel!

Steeds meer kerken doen mee aan de “Er is Hoop”-campagne. Door de campagne krijgen christenen contact met (nog) niet-christenen, die vaak meer interesse hebben dan we denken. Deze toenemende nieuwsgierigheid wordt ook bij het online team van Agapè opgemerkt. Op IkzoekGod.nl raken online zoekers in contact met één van de 65 e-coaches die hen verder helpen. 

 

Wie is Jezus nou écht?

“Wanneer je in contact bent met een online zoekers en je zaait Gods Liefde en Hoop, dan borrelen er vragen op.” Jannine van Woerden van IkzoekGod.nl zegt: “We hebben online contact met mensen onder andere door middel van e-coaching. Ervaring leert dat de drempel om online vragen en gevoelens te delen lager is dan bij fysieke ontmoetingen. Daardoor raken we vrij gemakkelijk in gesprek over wie Jezus nou écht is. En daar willen we graag een vervolg aan geven.” 

 

Bijbels nodig

Het komt regelmatig voor dat dat mensen geen Bijbel hebben. Het blijkt dat er een groeiende behoefte is naar het Woord van God. In ‘coronatijd’ zijn er veel meer Bijbels verstuurd naar geïnteresseerden en we merken dat het aantal aanvragen blijft groeien. “IkzoekGod.nl heeft het verlangen om opnieuw een speciale Bijbel uit te brengen met verwijzingen naar cursussen en filmpjes. De voorraad van de huidige uitgave is in sneltreinvaart geslonken. Kortom: we hebben nieuwe Bijbels nodig”, aldus Jannine. 

 

Verspreid Hoop, geef een Bijbel 

Omdat de vraag toeneemt, willen we een nieuwe uitgave ontwikkelen van de ‘IkzoekGod-Bijbel’. Gun jij mensen het Nieuwe Testament, aangevuld met links naar cursussen over Wie Jezus is, waarom bidden belangrijk is, en met filmpjes naar prachtige getuigenissen? Doe mee en verspreid Hoop in Nederland.  

Geef 5 Bijbels

€25,-

Geef 10 Bijbels

€45,-

Geef 25 Bijbels

€100,-

Samen met jou geven we iedereen in Nederland de kans om Jezus persoonlijk te leren kennen door deze nieuwe Bijbel te geven.