Doen

Raak actief betrokken bij de beweging van christenen die Jezus zichtbaar maakt in de samenleving. Kies uit onderstaande doe-punten een onderdeel wat past bij je interesses, talenten en mogelijkheden. Meer doen? Kijk bij onze vacatures!

Filter op beweging:
Alle bewegingen
StudentLife
Streetlink
IkzoekGod.nl
DESIGNjeleven
Athletes in Action
Agapè
Filter op types:
Alle types
Structureel
Kortlopend
Eenmalig

-Sluit je aan bij Athletes in Action

Wil jij sporten en Jezus liefde uitdelen? Dat kan bij Athletes in Action. We zetten sport in om jongeren in steden en dorpen te bereiken met Jezus liefde. Daarvoor hebben we verschillende producten, zoals sportweken in de zomer of een vaste community in een wijk. Wij geloven dat je door middel van sport impact kunt hebben in Nederland. Doe je mee?Kijk eens op www.athletesinaction.nl of mail naar info@agape.nl

Bezoek de website

-Sluit je aan bij een StudentLife-community

Wil jij graag dat jouw medestudenten Jezus kunnen leren kennen? Dat is ook Gods verlangen! Wij willen je graag helpen. Volgens ons begint het bij een ontspannen gesprek over geloof op de universiteit of in een studentenhuis. Sluit je aan bij een StudentLife-groep bij jou in de buurt en leer je geloof op een ontspannen manier delen.

vind een community

-Sluit je aan bij Streetlink!

Stel je voor dat alle jeugd van de straat ontdekt wie Jezus is, het beste uit zichzelf haalt en dit deelt in zijn eigen omgeving? Streetlink wil dit bereiken door een link te creëren tussen de kerk en jeugd van de straat. Doe mee!

Neem contact op!

-Word e-coach

Begeleid mensen door vragen te stellen! Afhankelijk van jouw voorkeuren kost dit je 1 à 2 uur per week.

meld je aan

Deel je quote

Elke dag deelt IkzoekGod.nl inspirerende berichten via haar Facebookpagina. Heb je een relevante quote (inspirerend en prikkelend)? Stuur ‘m op!

stuur je quote

Ga mee op outreach!

Waar breng jij het evangelie naartoe? Sport is een wereldtaal. Breng met jouw passie voor sport en liefde voor mensen bevrijdend leven.

bekijk de outreaches

Ga op sportkamp

Een Sportkamp van Athletes in Action is een gaaf kamp voor tieners van 12 t/m 16 jaar. In een team van 8 jongens of meiden ga je een week lang sporten, lol maken en over God leren. Overdag train je onder leiding van geselecteerde coaches en ‘s avonds zijn er teenparty’s met teambattles, uitdagende sprekers en nog veel meer.

meer informatie

Geef iemand een Student Bible

Wat is er mooier dan samen met een niet-gelovige studiegenoot de bijbel te lezen en te ontdekken wat Jezus te zeggen heeft? Wil je dat ook? Bestel dan hier je Student Bible voor jou en je studiegenoot.

bestel hier

Help mee met het jongerenwerk

Wekelijks hebben we een aantal activiteiten met jongeren van de straat in Rotterdam waar je welkom bent om mee te helpen!> Maandag 17.30 uur – 19.00 uur: zaalvoetbal met jongens > Vrijdag 16.30 uur – 19.00 uur: meidenclub voor meiden van de middelbare school > Vrijdag 19.00 uur – 21.30 uur: activiteit voor jongens van de middelbare school met o.a. survivalkampen

neem contact op

Help mee met het kinderwerk

Wekelijks hebben we een aantal activiteiten met kinderen van de straat in Rotterdam waar je welkom bent om mee te helpen!> Woensdag 13.00 uur – 15.00 uur: kinderclub voor groep 1 t/m 5 > Woensdag 15.00 uur – 17:00 uur: club voor meiden van groep 6 t/m 8 > Woensdag 15.00 uur – 17.00 uur: club voor jongens van groep 6 t/m 8

neem contact op

Houd een collecte

Draag bij aan de beweging door middel van het organiseren van een collecte

bekijk de projecten

Houd samen een bijbelstudie met Connect

De serie Connect is een introductie van het christelijk geloof. Het vervolg daarop is Living online. Beide series zijn full colour gedrukt op stevig papier en zitten in een hard plastic, transparante beschermhoes. Om samen door te nemen met iemand die Jezus nog niet kent.

bekijk in de webwinkel

Kijk samen de Jezus-film

Hoewel de Jezus-film al een klassieker is, raakt deze nog steeds vele harten. In deze film volgen we Jezus, zoals verteld in het Bijbelboek Lucas. Kijk hem samen met iemand die Jezus nog niet kent, en ga erover in gesprek!

bekijk in de webwinkel

Leg het evangelie uit aan de hand van ‘Zoek je God?’

Leg het evangelie kort uit aan de hand van de brochure ‘Zoek je God?’.

bestel hier

Maak gebruik van de gesprekstools van StudentLife

StudentLife heeft verschillende gesprekstools voor je en tips voor een goed gesprek. Bekijk de video’s en start een gesprek met een studiegenoot!

bekijk de video's

Meer doen bij Agapè

Ben je geïnteresseerd in werken bij Agapè? Bekijk dan onze vacatures.

bekijk onze vacatures

Neem deel aan een AIA-event

Een event van Athletes in Action is een weekend waarin je op een sportieve manier uitgedaagd wordt meer van God te leren. Een event bestaat over het algemeen uit stille tijd, workshops, sport, aanbidding, sprekers en vrije tijd.

bekijk de events

Neem een aandeel in Agapè!

Sinds kort kun je een aandeel nemen in het werk van Agapè. Je maakt op die manier deel uit van dit prachtige werk. Lees hoe dit in zijn werk gaat en welke soorten aandelen er verhandeld worden. Met als doel dat meer en meer mensen Jezus Christus leren kennen!

Informatie Aandelen

Nodig een spreker uit van Athletes in Action

De Athletes in Action-sprekerspoule bestaat uit jonge mensen die vol passie over God spreken. Zij spreken graag over een leven met God, Jezus volgen en getuigen van Hem. Nodig ze uit voor een preek, praatje of workshop in jouw gemeente of bijeenkomst!

bekijk de sprekers

Nodig een spreker uit van Streetlink

Streetlink heeft een passie voor God, kinderen en jongeren, en deelt dat graag met anderen. Haar medewerkers spreken graag over een leven met God, Jezus volgen en getuigen van Hem. Nodig Streetlink uit voor een preek, praatje of workshop in jouw gemeente, jongerengroep of bijeenkomst!

neem contact op

Nodig het DESIGNjeleven-team uit voor een workshop of inspirerende lezing

Organiseer je een vrouwendag of een workshop voor vrouwen? Ken je wellicht mensen die ook aan de slag willen om het evangelie te delen met vrouwen? DESIGNjeleven biedt diverse themaworkshops aan zoals: ontwerp je leven, van angst naar kans, zij gelooft en zij niet of over inhoudelijk zaken zoals: hoe start ik een DESIGNjeleven-gespreksgroep? Tarieven: workshops € 75,-, inspiratielezingen € 125,- (beiden exclusief btw en reiskosten).

nodig het team uit

Nodig StudentLife uit op je studentenvereniging

StudentLife deelt graag haar ervaring met evangelisatie op de campus, en geeft praktische uitdagingen mee.

nodig StudentLife uit

Organiseer Open Huis

Wil jij graag op een ongedwongen manier mooie gesprekken met anderen over geloof? Organiseer dan Open Huis!

meer informatie

Participeer in de Facebook-community

Neem zelf deel aan het gesprek op de Facebookpagina van IkzoekGod.nl.

Facebook

Promoot Athletes in Action

Als promoter vertel je anderen in kerken, scholen of op festivals over jouw AIA-ervaringen en daag je ze uit om ook hiervoor te gaan. We vragen je een aantal promoties te doen en hiervoor zelf kansen te zoeken. Ook zullen we je uitnodigen voor een aantal promoties en evenementen.

meld je aan

Schrijf jouw verhaal op MyStory

Jouw persoonlijk verhaal kan een ander helpen om God te vinden. Deel hem op www.mystory.me. Heb je vragen over MyStory of wil je eerst meer info, stuur dan een mailtje naar m.vandenhelder@ikzoekgod.nl.

aan de slag

Start een beweging in je eigen stad

Wil jij als kerk, organisatie of als individu ook graag wat betekenen voor kinderen en jongeren van de straat in jouw eigen stad? Wij trainen en coachen je graag vanuit onze ervaring in dit proces.

neem contact op

Start een beweging in je eigen studentenstad

Bouw aan een beweging van studenten in je eigen studentenstad, en maak gebruik van de kennis en ervaring van StudentLife.

neem contact op

Start een DESIGNjeleven-gespreksgroep

Ga aan de hand van DESIGNstart het gesprek aan met vrouwen over belangrijke levensthema’s. Vier maal per jaar organiseert DESIGNjeleven inspiratiedagen voor nieuwe en bestaande groepsleiders. Wil jij aan de slag als groepsleider van DESIGNjeleven? Schrijf je dan in voor een inspiratiedag. De eerstvolgende inspiratiedag zal plaatsvinden op vrijdag 20 november 2015.

meer informatie en aanmelden

Stimuleer geloofsgroei met de bijbelstudie Living Online

Living Online helpt iemand die net is gaan geloven om zijn relatie met God te verdiepen. Het is een vervolg op Connect. Beide series zijn full colour gedrukt op stevig papier en zitten in een hard plastic, transparante beschermhoes. Een handige tool om samen door te nemen.

bekijk in de webwinkel

Voer een gesprek aan de hand van Perspective

Perspective is een laagdrempelige manier om iemand de kans te geven uit te leggen wat hij gelooft. Vijf belangrijke thema’s worden behandeld.

bekijk in de webwinkel

Volg het @lead leiderstraject

@lead is een vormingstraject van anderhalf jaar voor jonge leiders, waarin je wordt getraind in karakter & competenties.

meer informatie

Word Facebookcoach

Reageer namens IkzoekGod.nl op vragen en berichten op de Facebookpagina. Ongeveer 1 uur per week.

meld je aan

Word sportcommunityleider

Wil je zelf een sportcommunity in je eigen kerk opstarten? Een sportcommunity heeft een door God geroepen leider die zich voor langere tijd toewijdt aan de community. Hij is bereid zijn leven met anderen te delen en zet zich minimaal 8 uur per week in voor de sportcommunity.

meer informatie