Hoi! Mijn naam is Rachel en ik woon in de buurt van Den Haag. Naast deze prachtige woonplek, heb ik ook prachtig werk: ik leid namelijk een netwerk van christelijke studentenleiders die hun geloof willen delen met anderen! Naast mijn werk volg ik de Master African Studies aan de Universiteit Leiden.

 

3 jaar geleden ben ik in een enthousiaste bui eens meegegaan met een groep studenten die gesprekken voert over geloof en zingeving op de Haagse Hogeschool. Sinds die tijd ben ik bij hen betrokken gebleven. Hier heb ik ervaren hoe God nog steeds bezig is om (jonge) mensen te bewegen Hem te zoeken. Ook viel het me op dat veel studenten niet bekend zijn met het Evangelie en wat dit voor hen betekent.

 

In mijn leven is een persoonlijke relatie met God het mooiste wat ik heb en ik gun elke student dat zij een kans krijgen om te ontdekken wie God is. Het is mijn verlangen dat er in Nederland steeds sterkere bewegingen komen van studenten die hun medestudenten willen vertellen over het Evangelie – zodat elke student over Jezus zal horen!