“Samenwerking tussen kerken is een hartstochtelijk verlangen. Ik zou graag zien dat kerken vaker samenwerken om in hun stad, dorp of regio een zegen te zijn.” Bij Agapè is Roy sinds de zomer van 2019 begonnen bij Kerk & Stad. Deze afdeling coördineert de contacten tussen kerken en motiveert kerken met hun missionaire opdracht aan de slag te gaan. Verder is Roy betrokken bij City Movements Nederland. De organisatie van Agapè die de eenheid van kerken bevordert en stimuleert. “Met deze werkzaamheden zit ik helemaal op mijn plek. Samen met mijn collega’s werk ik aan eenheid, gemeente en evangelie. Dat past helemaal bij mij!”

Droom wordt werkelijkheid
Nadat Roy journalistiek studeerde die hij niet kon afronden heeft hij allerlei baantjes in de klantenservice gehad. Roy is zijn hart gaan volgen en heeft theologie gestudeerd aan de CHE in Ede. Daar studeerde hij af in 2017. “Ik wist dat ik dit moest gaan studeren, maar ik had geen idee waar God mij naar toe zou leiden. Dat ik nu werk bij een organisatie waar het evangelie voorop staat en dat ik daarbij verschillende kerken kan helpen, is een droom die uitkomt. Bij Agapè kan ik God dienen met mijn gaven die ik van Hem gekregen heb.”

Over Roy
Roy is geboren in 1977 en opgegroeid in Hoofddorp. Voor zijn studie journalistiek is hij in 1999 naar ede verhuisd waar hij nog steeds woont. In 2009 is hij getrouwd. Met zijn vrouw heeft hij twee dochters gekregen. Naast het werk voor Agapè dat hij drie dagen in de week doet, werkt hij twee dagen als zzp-er voor zijn eigen communicatiebedrijf HartMedia.