Op zaterdagavond 31 oktober is tijdens de jaarlijkse medewerkersconferentie Duurt Vonck bevestigd als directeur bij Agapè. In een bijeenkomst met medewerkers, familie en andere nauw betrokkenen werd hij bevestigd en ingezegend. Hiermee is zijn aantreden officieel.

Vonck krijgt de dagelijkse leiding over Agapè, een organisatie met ruim 80 medewerkers die het evangelie in Nederland bekendmaakt. Duurt zal zich als directeur onder andere richten op het verbinden van Agapè en de kerk.

Met verschillende toespraken, voorbede en een zegen heetten de medewerkers en leiders van Agapè Duurt welkom. In zijn antwoordspeech zei Duurt dat hij een grote en mooie uitdaging ziet, maar ook dat hij veel potentie ziet in de verschillende onderdelen van Agapè. “Er zijn zoveel mogelijkheden om Jezus bekend te maken. Als ik zie wat er al gebeurt word ik erg enthousiast en denk ik: wat bijzonder dat ik hieraan kan bjidragen. Ik zie ernaar uit hierin een rol te spelen.”

Agapè is een beweging van christenen die mensen uitdaagt om te geloven, te groeien en te gaan. Geloven in de onvoorwaardelijke liefde van Jezus, groeien in geloof en gaan om Jezus zichtbaar te maken. Zodat iedereen in Nederland iemand kent die Jezus volgt. Agapè bestaat uit vijf bewegingen: Athletes in Action, IkzoekGod.nl, StudentLife, Streetlink en DESIGNjeleven.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie