Ga naar de inhoud

Een boost voor
sportkampen

Het is ons verlangen is om een aantal kant en klare kisten met sportmaterialen te hebben. Deze sportboxen bevatten álle materialen die nodig zijn om gedurende een kampweek de verschillende sportieve activiteiten aan te bieden. Denk aan diverse ballen, hesjes, pionnen, scheidsrechtersmateriaal, etcetera.

Om alle materialen te vervangen is een investering van circa € 7500,- nodig.

U kunt geven door het formulier in te vullen. Of door zelf een bedrag over te maken naar NL73 INGB 000 1021 474 t.n.v. Stichting Agapè o.v.v. materiaal sportkampen

Leiders gezocht!

Word leider bij sportkampen

Elk jaar gaan er honderden tieners op sportkamp met Athletes in Action. Hiervoor zijn enthousiaste en energieke leiders nodig. Ben jij een volgeling van Jezus Christus, heb jij hart voor jongeren en wil je Gods onvoorwaardelijke liefde met hen delen door middel van sport? Meld je aan!

Word kok bij Sportkampen

Voor Sportkampen hebben we niet alleen groepsleiders nodig. We zoeken ook naar koks die het leuk vinden om een week lang voor een groep van 35 mensen te koken! Lijkt je het leuk om de tieners en de groepsleiders drie keer op een dag een goede maaltijd voor te zetten? Meld je aan!

Ga mee als leiding!

Wordt leider of kok op een van de Athletes in Action sportkampen.

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief