Als je getrouwd bent, dan weet je dat het niet moeilijk is om verliefd te worden. Het is veel moeilijker om aan een goed en sterk huwelijk te bouwen. Een goed huwelijk ontstaat niet vanzelf, daar moet je je best voor doen. Together helpt je om samen aan de slag te gaan om een goed fundament onder je relatie te leggen.

Deelnemers Daniël en Lisanne investeerden in hun relatie. In hun omgeving startten ze samen met andere stellen samen de cursus naar aanleiding van het handboek: “Together is leuk en uitdagend voor stellen die willen investeren in hun relatie. Het is geweldig om samen te zijn, een maatje for life te hebben en van alles samen te doen en samen te wonen. Uiteraard ben je het niet over alles eens, heb je je eigen verhaal, je eigen vrienden, je eigen gevoelens en wil je ook je eigen ding doen. Together is gezellig en inspirerend, omdat je samen met andere stellen optrekt en allemaal hetzelfde onderwerp aanpakt. Uiteraard hoef je op een groepsavond niet alles te delen. Wat privé is, blijft privé.”

De basis voor Together is Bijbels. Iedere keer weer wordt teruggekeken naar wat de Bijbel zegt over het huwelijk. Het huwelijk is ingesteld door God. Hij heeft er een bedoeling mee. Zijn visie geeft het huwelijk een doel, en een mooi en goed plan om het te laten werken. Bij Agapè helpen en stimuleren we christenen om te groeien in relatie met Jezus en te leven als zijn discipel. Dat doen we nooit zonder dat het effect heeft op de omgeving. Met Together stimuleert Agapè stellen om te investeren in hun relatie en vanuit daar Jezus liefde uit te delen in hun omgeving. 

Together kun je zelf starten met een aantal andere stellen. Bestel hiervoor het boek in de webshop. Wil je in jouw gemeente het werken aan een goede relatie onder de aandacht brengen of een training starten? Neem dan contact op met [email protected].