Ervaren communicatiespecialist (tijdelijk)

Agapè is op zoek naar een ervaren communicatiespecialist voor de periode van (uiterlijk) 1 april tot 1 september 2020. In verband met ziekte en zwangerschap hebben wij deze tijdelijke vacature voor een half jaar. Het aantal werkuren in overleg.

Wat is Agapé?

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn de bewegingen Athletes in Action, StudentLife, IkzoekGod.nl en partnerorganisatie GAiN. Daarnaast richt het groeiende team Kerk & Stad zich op mobilisatie en toerusting van christenen.

Wat ga je doen?

Als communicatiespecialist adviseer je de leiders en directie op het gebied van interne en externe communicatie. Samen met hen maak je keuzes, die zorgen voor een frisse, professionele en consistente uitstraling van het merk Agapè en haar onderdelen. Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet hoe je een website bijhoudt, een magazine maakt en fondswervende brieven schrijft. Ook geef je advies en ondersteuning bij de presentatie van Agapè op grote evenementen. Dat alles doe je het liefst op projectmatige, planmatige en doelgerichte wijze.

Team
Het communicatieteam werkt nauw samen met de adviseur Relatiebeheer en Fondswerving en het team Kerk & Stad dat zich richt op mobiliseren en toerusten van kerken. Je maakt deel uit van de afdeling Operations die op dit moment 12 medewerkers telt. Deze afdeling adviseert en ondersteunt de leidinggevenden en teams van Agapè en GAiN.

Wie zoeken wij?
Medewerkers van Agapè doen hun werk in de allereerste plaats vanuit verlangen en overtuiging. Vanuit jouw levende relatie met Jezus ben je enthousiast voor de missie van Agapè en GAiN. Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond en hebt ervaring in het vakgebied van communicatie. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, werklust en doorzettingsvermogen. Je werkt gestructureerd en nauwgezet. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband doelen realiseren.

Dit bieden wij jou
Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie met een internationale context. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Werken bij Agapè is meer…
Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is oog voor jou.

Wat bieden wij?
Bij Agapè werken de meeste medewerkers op basis van persoonlijke fondsenwerving, maar voor deze tijdelijke functie van 6 maanden is salaris beschikbaar, in onderling overleg vast te stellen. Wanneer er belangstelling is om daarna de overeenkomst te verlengen, kan dat op basis van persoonlijke fondsenwerving.

Wil je meer informatie of solliciteren?
Vragen kun je stellen aan Frits Baksteen, operationeel directeur Stichting Agapè. (f.baksteen@agape.nl of 085-484 4610). Stuur je motivatie en curriculum vitae voor 9 maart 2020 naar ons e-mailadres: ldhr@agape.nl.