(Ervaren) Fondswerver

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn de bewegingen Athletes in Action, StudentLife, IkzoekGod.nl en partnerorganisatie GAiN. Daarnaast richt het groeiende team Kerk & Stad zich op mobilisatie en toerusting van christenen.

Agapè heeft de ambitie om actiever en intensiever te focussen op steden en meer christenen te mobiliseren om Nederland te bereiken met het evangelie. Voor het realiseren van deze ambitie is fondswerving essentieel.

Wat ga je doen?
Agapè is op zoek naar een Fondswerver voor minimaal 24 uur per week. Als Fondswerver vervul je een belangrijke rol. Je adviseert en ondersteunt de onderdelen van Agapè, zodat deze structureel groeien in hun inkomsten uit fondswerving. Samen met de directie voer je plannen uit voor corporate funding (vermogensfondsen, particulieren, kerken, legaten, etcetera).

Team
Je werkt nauw samen met de adviseur Relatiebeheer en het team Communicatie. Bij doorgroei van het team Fondswerving, begeleid je junior collega’s. Je maakt deel uit van de afdeling Operations die op dit moment 12 medewerkers telt. Deze afdeling adviseert en ondersteunt de leidinggevenden en teams van Agapè en GAiN.

Wie zoeken wij?
Medewerkers van Agapè doen hun werk in de allereerste plaats vanuit verlangen en overtuiging. Vanuit jouw levende relatie met Jezus ben je enthousiast voor de missie van Agapè en GAiN. Je hebt een HBO-opleiding afgerond en hebt ervaring in het vakgebied van fondsenwerving en relatiebeheer. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, werklust en doorzettingsvermogen. Je werkt gestructureerd en nauwgezet. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband doelen realiseren.

Dit bieden wij jou
Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie, met een internationale context. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Werken bij Agapè is meer…
Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is oog voor jou.

Wat bieden wij?
Bij Agapè werken de meeste medewerkers op basis van persoonlijke fondsenwerving, maar voor deze functie is salaris beschikbaar, in onderling overleg vast te stellen.

Wil je meer informatie of solliciteren?
Vragen kun je stellen aan Frits Baksteen, operationeel directeur Stichting Agapè. ([email protected] of 085-484 4610). Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: [email protected]