Iedereen in Nederland krijgt de kans om Jezus persoonlijk te leren kennen!

Daar kun jij aan bijdragen door te komen werken bij Agapè.

We gaan er samen met de (lokale) kerk op uit om in woorden en daden Gods onvoorwaardelijke liefde te laten zien in Jezus Christus. We werken doelgroepgericht; daarom sporten we met jongeren (Athletes in Action), investeren we in studenten (StudentLife) en supporten gezinnen (FamilyLife).  Wanneer je bij ons aan de slag gaat, werk je mee aan de groei van Gods Koninkrijk.

Team Operations

Team Operations is de motor onder de motorkap van de organisatie. Samen zorgen de verschillende teams bij Operations voor de ondersteuning die nodig is om het werk in het land en op kantoor soepel te laten lopen.

Team Operations bestaat uit de volgende onderdelen:  Financiën, Communicatie, Fondswerving, Facilities en IT. In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan de professionalisering van processen en systemen, waarbij Oracle NetSuite ons Financiële- en CRM-pakket is. De basis is gelegd, maar er liggen nog grote kansen en uitdagingen voor verdere uitbouw en verbetering.

Help jij mee met jouw expertise om het mogelijk te maken dat we heel Nederland gaan bereiken met het evangelie? Jij legt samen met je collega’s bij Operations het solide fundament om deze doelstelling te kunnen realiseren.

Wij zoeken een Financial Controller/Boekhouder 32 uur p/w

Als financieel specialist ben je samen met het gemotiveerde team van collega’s binnen Operations volop betrokken bij de opbouw en uitbouw van de organisatie en de ontwikkeling van de ondersteunende processen.

Jij werkt …

Zelfstandig en resultaatgericht in een organisatie die in ontwikkeling is. Je bent klant- en servicegericht en geniet van samenwerking met meerdere disciplines. Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

In de rol van Financial Controller rapporteer je aan de Operationeel Manager en fungeer je als aanspreekpunt voor  het Financiële team. Samen met het team zorg je ervoor dat de dagelijkse financiële administratie op orde is, daarnaast heb je nog een aantal specifieke aandachtsgebieden:

  • Het coördineren van de financiële processen
  • Opstellen van managementrapportages
  • Advisering en ondersteuning omtrent het financieel beleid
  • Verantwoordelijk voor de jaarlijkse planning- en controlcyclus
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • Begeleiden van de externe accountant
  • Het opstellen en uitvoeren van het fiscaal beleid

We zoeken een enthousiaste collega met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van bedrijfsvoering in non-profits / fondsenwervende instellingen.

Salariëring
Deze functie kan op meerdere manieren worden ingevuld:

  • Als vrijwilliger/associate
  • Op betaalde basis waarbij je een team van partners om je heen bouwt die jou ondersteunen.
  • Rechtstreeks in loondienst

Ben je gepensioneerd of heb je parttime een betaalde baan en wil je daarnaast graag beschikbaar zijn voor het werk in Gods Koninkrijk, solliciteer dan als vrijwilliger.

Zoek je een baan die ertoe doet en wil je je expertise inzetten in een organisatie met een missie van eeuwigheidswaarde, maar heb je wel inkomsten nodig, laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek.

Stuur je motivatiebrief en CV naar: [email protected]
Voor meer informatie over de functie, neem contact op met: Frits Baksteen, manager Operations Agapè ([email protected]  of 06 – 1010 5254).