Heb jij, als leider of oudste in een gemeente, behoefte aan tools en toerusting op het gebied van evangelisatie? Op zaterdag 18 september ben je samen met één of twee anderen uit jouw gemeente van harte welkom in Houten voor de ‘Er is Hoop’-dag. 

 

Gods Hoop en Liefde verspreiden

Op deze dag ontvang je input en verzamel je informatie over hoe je Gods Hoop en Liefde kunt verspreiden in je eigen omgeving. En hoe je als gemeente een licht kunt zijn in de wijk. Agapè biedt informatie over de ‘Er is Hoop’-campagne die je samen met álle gemeenteleden kunt doen. Daarnaast kun je deelnemen aan diverse concrete workshops. 

Hoe getuig je geloofwaardig in je eigen omgeving? Hoe ga je hiermee van start? Hoe betrek je gemeenteleden hierbij? Kom langs en doe inspiratie op.  

Datum: 18 september 2021
Locatie: Houten 
Tijdstip: 10:00 – 15:00 uur (inclusief gratis lunch) 

 

 

Er komt veel op je af na anderhalf jaar in coronatijd. Ook in de gemeenten speelt er van alles.
Wellicht vraag je je af: ‘Hoe nu verder?’ Hebben we nog oog voor elkaar en voor de mensen in de wijk, in het dorp of in de stad? Hoe inspireren we elkaar als gemeenteleden om Gods liefde en licht uit te stralen?
Daarom wil Agapè naast je staan en je helpen om het geloof in Jezus Christus te delen met je naaste.
Zowel in woorden als daden. 

 

Toolkit ‘Er is Hoop’-campagne voor de kerken

Kom naar de ‘Er is Hoop’-dag om inspiratie op te doen of kijk alvast bij de toolkit van de ‘Er is Hoop’-campagne. Die biedt concrete hulpmiddelen om van start te gaan in je eigen gemeente.  

 

Evangelisatietraining

Naast de ‘Er is Hoop’-campagne bieden we kerken trainingen en toerusting op het gebied van evangelisatie. Omdat we allemaal wel een buurman, collega of sportmaatje hebben die we het Goede Nieuws van Jezus Christus gunnen. Wil jouw gemeente leren hoe je geloofwaardig getuigt in je eigen omgeving? Doe mee met één van de drie introductietrainingen van evangelisatietraining ZaaiGoed. 

 

Meer informatie over de ‘Er is Hoop’-dag

Wil je meer informatie over de ‘Er is Hoop’-dag of heb je een andere vraag, mail dan naar [email protected].