Het kerstevangelie helemaal nagebouwd en verteld met LEGO; dat is Het kerstverhaal. Speciaal in het kader van de WaaromKerst?-campagne is dit creatieve fotoboek te koop voor maar € 2,50. Met eenvoudige teksten bij prachtige beelden is het een heerlijk boek om met Kerst voor te lezen en eindeloos te bekijken. Maar, Het kerstverhaal is met name bedoeld om cadeau te doen!

Kerken en christenen kunnen het cadeauboek aanschaffen om het te geven aan mensen in hun omgeving die meer willen weten over de betekenis van Kerst.

Geef Kerst cadeau!

Het primaire doel van Waarom Kerst? is kerken motiveren om niet-christenen en randkerkelijken in hun omgeving op een eigentijdse manier te vertellen over het evangelie. Daarom is dit laagdrempelige product ontwikkeld om cadeau te geven aan niet-gelovige familieleden, vrienden of buren. Op www.waaromkerst.nl staan tips en downloads die lokale kerken en christenen helpen hun eigen Waarom Kerst?-actie vorm te geven.

Zoekers?

Waarom Kerst? is een project van Agapè Nederland, Alpha Nederland en de Evangelische Omroep. De visie achter Waarom Kerst? is kerken rond de feestdagen ondersteunen en motiveren om ‘zoekers’ te bereiken met het kerstevangelie. Rond de feestdagen stellen veel mensen zich de vraag ‘Waarom (vieren we eigenlijk) Kerst?’ en gaan eerder dan anders op zoek naar een stuk zingeving. De website www.waaromkerst.nl biedt kerken en christelijke organisaties een prachtige gelegenheid om hierop in te haken en een eigen kerstevangelisatie-actie te organiseren.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie