Al meer dan 25.000 mensen hebben zich door middel van een vind-ik-leuk verbonden aan de pagina van IkzoekGod.nl op Facebook. Sinds anderhalf jaar is de pagina dagelijks actief en worden er Bijbelteksten, prikkelende quotes, gebeden en verhalen gedeeld. Het is een plek waar bezoekers meer kunnen ontdekken over Gods liefde. 

Met een bereik van 100.000 personen per week ontstaan via dit medium diepgaande, ontroerende, maar ook scherpe of zelfs levensveranderende dialogen. Het team achter de Facebookpagina vindt het van het grootste belang dat mensen open en vriendelijk met elkaar in gesprek kunnen gaan.  Zoals in de richtlijnen beschreven staat: ‘Er is één weg, en dat is Jezus, maar iedereen zoekt en bewandelt deze op een andere manier.’

Hoogtepunten

Het bericht met het grootste bereik is het citaat: ‘Als achterom kijken zo’n pijn doet en vooruit kijken zo moeilijk is, kijk dan naast je, God is aan je zij.’ Deze post werd gezien door meer dan 50.000 mensen. Ook de publicatie van het glossy magazine Jezus! deed behoorlijk wat gespreksstof opwaaien.

In gesprek

De Facebookpagina van IkzoekGod.nl is een plaats waar mensen snel en direct in gesprek kunnen gaan. Verder praten of een persoonlijke vraag stellen kan via de inbox op de pagina. Uiteraard kunnen online zoekers terecht op de website www.ikzoekgod.nl. Deze website wil mensen helpen op zoek te gaan naar wie God is. Dit gebeurt door het aanbieden van laagdrempelige informatie, blogs, geloofsverhalen en online cursussen.

Agapè

IkzoekGod.nl is een onderdeel van Agapè. Agapè is een beweging van christenen die mensen stimuleert om te geloven, te groeien en te gaan. Geloven in de onvoorwaardelijke liefde van Jezus, groeien in geloof en gaan om Jezus zichtbaar te maken. Opdat iedereen in Nederland iemand kent die Jezus volgt.

www.ikzoekgod.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie