Agapè is op zoek naar een startende fondsenwerver voor minimaal 24 uur per week.

De afdeling Operations telt momenteel 12 medewerkers, die leidinggevenden en medewerkers van Agapè en GAiN vakinhoudelijk ondersteunen. Jij wordt deel van het team Fondswerving en werkt daarin nauw samen met de communicatiecollega’s.

Wat is Agapè?

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn de bewegingen Athletes in Action, IkzoekGod.nl en StudentLife. Daarnaast werkt Agapè nauw samen met zusterorganisatie GAiN, die gericht is op hulpverlening.

Wat ga je doen?

Als Junior Fondsenwerver begin je met een training hoe je een team van partners opbouwt rondom je rol. Dat gaat de kern van je DNA vormen om je rol als fondsenwerver uit te voeren. In deze rol adviseer en help je de verschillende bewegingen van Agape om hun Team Partner Development naar een financieel gezonde situatie te brengen en voer je samen met de directie de plannen uit voor Corporate Funding. Je krijgt ruim de tijd om de kneepjes van het vak te leren en uit te groeien tot een ervaren fondswerver.

Wie zoeken wij?

Je kunt en wilt getuigen van jouw levende relatie met Jezus en draagt de missie van Agapè en GAiN een warm hart toe. Je hebt een HBO-opleiding afgerond en hebt interesse in het vakgebied van fondsenwerving en relatiebeheer. Je hebt goede luistervaardigheden, overtuigingskracht, werklust en doorzettingsvermogen. Je werkt gestructureerd en nauwgezet. Aan het teamoverleg, trainingen, conferenties en overige personeelsbijeenkomsten van Agapè neem je actief deel.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Werken bij Agapè is meer ..

Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Je krijgt de gelegenheid om je handen te vouwen in de Baas zijn tijd en je leert leven in vertrouwen. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is tijd voor een praatje en er is oog voor jou.

Deze functie kan vervuld worden zowel in de vorm van een associate-betrekking als in de vorm van een vaste medewerker in loondienst. Associates zijn onbetaalde vrijwilligers die langdurig aan de organisatie verbonden zijn. De meeste medewerkers van Agapè zijn echter in loondienst, waarbij het salaris in onderling overleg wordt bepaald, gebaseerd op inkomsten uit een persoonlijke kring van partners. We kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. Laat je daardoor niet weerhouden om je belangstelling kenbaar te maken. In een kennismakingsgesprek lichten we dit model graag aan je toe.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Henry Valk, fondswerfspecialist ([email protected]), tel. 085-4844612.
Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: [email protected].