Het gesprek aangaan rondom het evangelie kan soms best lastig gaan. Vaak weten we niet wat we moeten zeggen, of hoe we moeten beginnen: het kaartspel Perspective helpt je daarbij. Niet alleen om te spreken, maar juist ook om te luisteren naar het verhaal van de ander.

Omdat Perspective eruit ziet als een kaartspel, helpt het je om het gesprek op een ontspannen manier aan te gaan. Het is ook geschikt voor persoonlijk gebruik; de vragen vormen een leuke manier om te testen hoe iemand zelf denkt over uiteenlopende geloofsthema’s. Hierbij komen vijf belangrijke thema’s aan bod, namelijk: de aard van God, de menselijke natuur, de zin van het leven, de identiteit van Jezus en de bron van geestelijke waarheid.

StudentLife

In het werk van StudentLife wordt Perspective regelmatig met succes ingezet. Studentencoach Robert de Heer werkt veel met Perspective: “Het blijkt een goed en aantrekkelijk middel om met studenten een diepgaand gesprek aan te knopen. Daarom hebben we de Nederlandstalige versie laten maken.

Bestellen

Perspective is voor €9,95 verkrijgbaar via www.perspectivecards.nl.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie