Agapè investeert in de missie van de Kerk

Het is een uitdaging om het evangelie, het goede Nieuws van Jezus Christus, bekend te maken in de huidige samenleving. Dat vraagt om een andere manier van denken. Agapè deelt graag haar kennis en ervaring met jouw gemeente. Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op. We kijken specifiek naar wat bij jouw kerk past. Of dat nou één van onze eigen trainingen of onderdelen is óf die van van andere organisaties. We geloven dat we samen met de hele Gemeente van Christus en andere christelijke organisaties kunnen laten zien en vertellen wat we geloven.

Geef door middel van een collecte

City Movements Nederland

City Movements Nederland vormt een groeiend netwerk van plaatselijke stadsbewegingen, waarin kerken en organisaties zich inzetten voor de bloei van hun stad als roeping van de Kerk. Deze lokale bewegingen verbinden zich met een landelijke beweging die zich inzet voor de eenheid van christenen in ons land. Agapè gelooft in deze samenwerking tussen kerken in één stad, of woonplaats. Agapè functioneert als facilitator en katalysator van de beweging. Dat doen wij niet alleen. Het koninkrijk van God is groter dan alleen Agapè, daarom werken wij in overeenstemming met de missie in nauwe samenwerking met andere organisaties en diverse denominaties.

Missie
De hele Kerk is nodig om de hele stad met het hele evangelie te bereiken.

City Movements gelooft dat wanneer God naar een woonplaats of stad kijkt, Hij één Kerk ziet dat één lichaam vormt met vele delen. De eenheid van christenen is het middel van God, zodat de samenleving ziet wie Jezus is. Op die manier is de ene Kerk het zout en het licht.
Wij geloven dat een hart van christenen voor hun stad, wijk en straat of invloedsfeer gaat zorgen voor verandering en vernieuwing.
Tenslotte gelooft City Movements dat God overal al in steden en woonplaatsen werkt, Hij mensen zoekt, raakt en inspireert. De Kerk mag zoeken naar wat God aan het doen is, daarbij aansluiten en versterken wat al in beweging is.

Voor meer informatie over City Movements Nederland kijk op de website www.citymovements.nl. Je kan je dan ook inschrijven voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.