Ga naar de inhoud

klachten
regeling

Tips of advies?

Wij zijn geïnteresseerd in jouw mening. Heb je tips of advies voor ons, voel je dan vrij om contact op te nemen met [email protected].

Klachten

Wij streven ernaar dat elke klant die gebruik maakt van onze producten of diensten daar tevreden over is. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent en dat je een klacht hebt.

Voor vragen of opmerkingen over de kwaliteit van geleverde producten of diensten kun je contact opnemen met [email protected] of 085-484 1610.

Wil je een officiële klacht indienen, dan werkt Agapè volgens de Klachtenregeling Agapè in deze link. Klachten kunnen worden gestuurd naar [email protected]

Agapè is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Evangelisch Meldpunt (SEM). Klachten met betrekking tot (machts-)misbruik (integriteit) kunnen desgewenst ingediend worden bij SEM 085-4881419 (op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur), overige contactinformatie is te vinden op https://www.wijzijnsem.nl/

Gedragscode voor medewerkers

Agapè heeft integriteit hoog in het vaandel staan en we hanteren een gedragscode voor al onze medewerkers en vrijwilligers. In het jaarverslag onder paragraaf 1.2.10 Gedragscodes en Richtlijnen is een toelichting opgenomen met betrekking tot het integriteitsbeleid.

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief