StudentLife is op zoek naar een manager Projecten voor minimaal 8 uur per week. 

Het StudentLife team bestaat uit 10 medewerkers in Nederland en 2 in Rusland. Momenteel zijn er studententeams actief in Utrecht, Leiden, Amsterdam, Delft, Rotterdam, Den Haag, Enschede en Groningen. We werken aan de visie om in elke studentenstad in Nederland teams van medewerkers, vrijwilligers en partners bezig te zien met onze passie en missie om iedere student de mogelijkheid te geven om Jezus persoonlijk te leren kennen. Jij helpt het werk in de verschillende steden te ondersteunen door het plannen en uitvoeren van landelijke projecten en events. Hiervoor heb je nauw contact met collega’s en studenten werkzaam in andere steden.  

De kern van het werk is op te delen in de categorieën Geloven-Groeien-Gaan: 

  • Geloven:          studenten de mogelijkheid geven om Jezus persoonlijk te leren kennen door actief naar ze toe te gaan en het gesprek over geloof en zingeving aan te gaan. 
  • Groeien:          studenten helpen om handen en voeten te geven aan hun relatie met Jezus. 
  • Gaan:              studenten helpen, toerusten, uitnodigen en uitdagen om hetgeen ze geleerd hebben ook weer door te geven.

Wat ga je doen?
Als manager Projecten ben jij de drijvende kracht achter het organiseren van de vaste projecten binnen StudentLifeWisselende project teams bestaande uit medewerkers en studenten helpen je deze projecten vorm te geven. 

Ben jij iemand mensen kan aansturen, taakgericht is en affiniteit heeft met studenten? In deze groeifunctie ben je verantwoordelijk voor projecten die StudentLife zelfstandig initieert en uitvoert.  

Projecten 

  • Lift Off, ca. oktober ieder jaar  
  • Passion Weeks, in overleg met partner IFES  
  • Coffee Club events, ca. 2x per jaar 
  • Zomerprojecten, in overleg met diverse partners w.o. In Rusland, Mediterian (Griekenland)   
  • Bij meer dan 12 uur: actieve deelname aan Agapè trainingen en conferenties. 


Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO/WO denk- en werkniveau. Jezus volgen is het belangrijkste in je leven. Je bent geestelijk volwassen. Je bent leergierig, initiatiefrijk en wil mensen graag verder helpen. Je werkt goed zelfstandig, bent gericht op mensen en kan goed met feedback omgaan. Je bent flexibel. Je weet mensen te betrekken in je werk door regelmatige updates en vragen om ondersteuning in gebed en financiën. Aan het teamoverleg, trainingen, conferenties en overige personeelsbijeenkomsten van Agapè neem je actief deel. 


Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. We nemen initiatief om je ondersteunen in je werkzaamheden en groeimogelijkheden. 


Wat is 
Agapè?
Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. StudentLife is een beweging van Agapè. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Naast StudentLife, heeft Agapè de andere doelgroepgerichte bewegingen IkzoekGod.nl, Athletes in Action en Kerk & Stad. Ook werkt Agapè in de back office samen met hulpverleningsorganisatie GAIN. 


Werken bij Agapè is meer

Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Je krijgt de gelegenheid om je handen te vouwen in de Baas zijn tijd en je leert leven in vertrouwen. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De werksfeer is informeel; er is tijd voor een praatje en er is oog voor jou. 

Bij Agapè werken we op basis van persoonlijke fondsenwerving. Samen met jou berekenen we (aan de hand van een rekenmodel) hoeveel salaris je nodig hebt om van te leven. Er wordt rekening gehouden met je situatie. Je komt eerst in dienst als vrijwilliger. Wij geven je training en persoonlijke coaching, waarbij je leert om familieleden, kennissen, vrienden, kerken en bedrijven als ministry partners om je heen te verzamelen, die jouw werk ondersteunen met giften en gebed. Zodra er voldoende giften op jouw account bij Agapè ontvangen zijn, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan. Met deze werkwijze heb je de meest solide basis voor een langdurig dienstverband met Agapè. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier. Vind je het spannend om op basis van giften te leven? Leg je twijfels en/of vragen aan ons voor: bel (085) 484 6410. Je kunt vragen naar Jing de Vries of Leendert de Jong. 

Heb je geen salaris nodig voor het werk dat je bij Agapè gaat doen, maar stel je je als vrijwilliger beschikbaar? Dan kunnen we je direct in de functie plaatsen. 


Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Heiko van der Broek via [email protected] of +316 23448292.
Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: [email protected].