Vorige week zijn de nieuwe visieboekjes van Agapè gedrukt. Het boekje met als titel ‘Hartslag’ laat zien waar Agapè voor staat. Verder komt erin naar voren wat de missie en visie zijn en hoe deze bereikt kunnen worden. Wil je een boekje ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected] 

Missie en visie                                                                                              

Gods hart gaat uit naar álle mensen! Dat is Agapè liefde. Die liefde motiveert om ieder mens in Nederland te vertellen over Jezus en hen in contact te brengen met het hart van de Vader. De missie van Agapè luidt daarom als volgt: “Alle mensen in Nederland krijgen de kans om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen.” Dit wordt gedaan door het mobiliseren van christenen zodat ze samen met ons Jezus zichtbaar kunnen maken in woord en daad.

Doe mee!

Alleen kan Agapè niet 17 miljoen mensen bereiken, en dat is ook helemaal niet de bedoeling. Elke christen kan iemand in zijn of haar omgeving het goede nieuws van Jezus vertellen. We dagen je daarom uit om dat te doen! Word onderdeel van Zijn plan om de wereld te bereiken met de liefde van Jezus!

Wil jij hier ook een onderdeel van uitmaken? Neem dan contact op met Agapè. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van alles omtrent Agapè dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie