Stichting agape

Agapè is voor ons kantoor in Driebergen op zoek naar een op zoek naar een Oficemanager Athletes in Action voor 8 tot 24 uur per week.

Athletes in Action is een jonge dynamische organisatie met een passie voor sport, mensen en Jezus. Athletes in Action gebruikt sport om mensen te bereiken met het evangelie van Jezus. Wij willen kerken in binnen- en buitenland dienen in het bereiken van jongeren in hun omgeving op een aansprekende en laagdrempelige manier.

Wat ga je doen?

Als Officemanager ben je de spil van het kantoor van Athletes in Action. Jij zorgt voor een prettige efficiënte werkomgeving en ondersteunt de organisatie. Tot je taken behoren o.a.; inkoop kantoorartikelen, voorraadbeheer, agendabeheer, kantoorinrichting, ondersteuning van kasbeheer, contactpersoon naar de ICT-leverancier en ondersteuning van de organisatie.

Wie zoeken wij?

Je kunt en wilt getuigen van jouw levende relatie met Jezus en draagt de missie van Agapè een warm hart toe. Je hebt affiniteit met jongeren. Je bent organisatorisch sterk en communicatief vaardig. Je beheerst de Nederlandse taal. Je hebt MBO werk- en denkniveau. Aan het teamoverleg, trainingen, conferenties en overige personeels-bijeenkomsten van Agapè neem je actief deel.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een zeer afwisselende functie in een inspirerende, informele werkomgeving waar groei centraal staat. Het kantoor van Agape in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Wat is Agapè?

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn naast Athletes in Action de bewegingen StudentLife, IkzoekGod.nl en een groeiende beweging van Kerk & Stad. Daarnaast werkt Agapè nauw samen met hulpverleningsorganisatie GAIN.
De belangrijkste producten voor kerken en christenen individueel zijn de The Four, Together, Design je Leven en de Aanstekelijk Christen Cursus/ MyFriends-training.

Werken bij Agapè is meer ..

Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Je krijgt de gelegenheid om je handen te vouwen in de Baas zijn tijd en je leert leven in vertrouwen. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is tijd voor een praatje en er is oog voor jou.

Bij Agapè werken we op basis van persoonlijke fondsenwerving. Samen met jou berekenen we (aan de hand van een rekenmodel) hoeveel salaris je nodig hebt om van te leven. Er wordt rekening gehouden met je situatie. Je komt eerst in dienst als vrijwilliger. Wij geven je training en persoonlijke coaching, waarbij je leert om familieleden, kennissen, vrienden, kerken en bedrijven als ministry partners om je heen te verzamelen, die jouw werk ondersteunen met giften en gebed. Zodra er voldoende giften op jouw account bij Agapè ontvangen zijn, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan. Met deze werkwijze heb je de meest solide basis voor een langdurig dienstverband met Agapè. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier. Vind je het spannend om giften te gaan werven voor je werk bij Agapè? Leg je twijfels en/of vragen aan ons voor: bel (085) 484 6410. Je kunt vragen naar Jing de Vries of Leendert de Jong.

Heb je geen salaris nodig voor het werk dat je bij Agapè gaat doen, maar stel je je als vrijwilliger beschikbaar? Dan kunnen we je direct in de functie plaatsen en kun je aan de slag als teamleider kerkrelaties.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Wilhelm Cnossen, teamleider Athletes in Action ([email protected]), tel. 085-4844610.
Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: [email protected].