Agape ikzoekgod.nl

IkzoekGod.nl is op zoek naar een redacteur voor 16 tot 24 uur per week.

IkzoekGod.nl helpt online zoekers in hun zoektocht naar God. Dat doen we niet alleen op IkzoekGod.nl, maar ook via landingspagina’s, cursussen, Facebook, online tools en andere websites zoals Ik-wil-dood.nl en Ik-wil-euthanasie.nl.

Wat is agapè?

IkzoekGod.nl is een organisatieonderdeel van Agapè. Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn de bewegingen Athletes in Action, StudentLife, IkzoekGod.nl en een groeiende beweging van Kerk & Stad. Daarnaast werkt Agapè nauw samen met hulpverleningsorganisatie GAiN.

Wat ga je doen?

* Content verzamelen en op de websites plaatsen
* Artikelen, tekst en blogs schrijven
* Genereren van bezoekers door jouw creatieve content
* Bijhouden van website-statistieken
* Meedenken over innovatie en verbeteringen

Wie zoeken wij?

Je kunt en wilt getuigen van jouw levende relatie met Jezus en draagt de missie van Agapè en GAiN een warm hart toe. Je kunt je goed inleven in wat onze beoogde doelgroepen nodig hebben.

Je bent communicatief vaardig en accuraat en je durft zelf knopen door te hakken. Je hebt ervaring met schrijven. Een opleiding zoals communicatie of journalistiek is een pré. Je bent ICT-vaardig, en je vindt online makkelijk je weg. Je hebt enige kennis van SEO en WordPress.

Je werkt 16-20 uur in de week, op ons kantoor in Driebergen op maandag en donderdag. Deels thuiswerken is mogelijk. Je werkt op een zakelijk account op je persoonlijke laptop.

Aan het teamoverleg, trainingen, conferenties en overige personeelsbijeenkomsten van Agapè neem je actief deel.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Werken bij Agapè is meer ..

Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Je krijgt de gelegenheid om je handen te vouwen in de Baas zijn tijd en je leert leven in vertrouwen. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is tijd voor een praatje en er is oog voor jou.

Bij Agapè werken we op basis van persoonlijke fondsenwerving. Samen met jou berekenen we (aan de hand van een rekenmodel) hoeveel salaris je nodig hebt om van te leven. Er wordt rekening gehouden met je situatie. Je komt eerst in dienst als vrijwilliger. Wij geven je training en persoonlijke coaching, waarbij je leert om familieleden, kennissen, vrienden, kerken en bedrijven als ministry partners om je heen te verzamelen, die jouw werk ondersteunen met giften en gebed. Zodra er voldoende giften op jouw account bij Agapè ontvangen zijn, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan. Met deze werkwijze heb je de meest solide basis voor een langdurig dienstverband met Agapè. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier. Vind je het spannend om giften te gaan werven voor je werk bij Agapè? Leg je twijfels en/of vragen aan ons voor: bel (085) 484 6410. Je kunt vragen naar Jing de Vries of Leendert de Jong.

Heb je geen salaris nodig voor het werk dat je bij Agapè en GAiN gaat doen, maar stel je je als vrijwilliger beschikbaar? Dan kunnen we je direct in de functie plaatsen en kun je aan de slag.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Frits Baksteen, Operationeel Directeur van Agapè en interim teamleider van IkzoekGod.nl. Contactgegevens: [email protected] of 085-484 4610.