Wijk jongeren God

Agapè is op zoek naar een gedreven Relatiebeheerder City Movements voor minimaal 16 uur per week.

Sinds 2017 vormt zich op een organische manier een beweging die we de naam City Movements NL hebben gegeven. In diverse steden en woonplaatsen zijn samenwerkingsverbanden ontstaan van kerken en christenen die zich willen inzetten voor de bloei van de stad. City Movements is erop gericht om mensen met deze visie lokaal, regionaal en landelijk aan elkaar te verbinden, de eenheidsbeweging lokaal en landelijk te stimleren, en waar nodig en mogelijk dit proces te faciliteren door middel van visievorming, coaching en toerusting. Naast 2 Agapè medewerkers zijn er een 5-tal vrijwilligers actief betrokken, en hopen we het team in 2019 uit te breiden met twee nieuwe medewerkers.

Wat is Agapè?

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn de bewegingen Athletes in Action, StudentLife, IkzoekGod.nl en een groeiende beweging van City Movements. Daarnaast werkt Agapè nauw samen met hulpverleningsorganisatie GAIN. De belangrijkste producten voor kerken en christenen individueel zijn de The Four, Together, Design je Leven en de Aanstekelijk Christen Cursus/ MyFriends-training.

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder ga je betrokken raken bij diverse lokale eenheidsinitiatieven. Onze ervaring is dat iedere plaats en elk netwerk anders is. Als relatiebeheerder ben je in staat langszij te komen, mee te denken met de lokale ‘core-teams’ en waar nodig/mogelijk hen te begeleiden en coachen in het proces van het vormen van een groeiende City Movement. Samenwerking is key, in alles. Dus draag je actief bij aan partnerschappen met andere organisaties die ook betrokken zijn of kunnen raken bij deze groeiende beweging. Waar nodig of mogelijk draag je zelf actief bij aan coaching en trainingen.

Wie zoeken wij?

Je kunt en wilt getuigen van jouw levende relatie met Jezus en draagt de missie van Agapè en GAiN een warm hart toe. Je hebt ervaring met relatiebeheer waarbij je zowel met professionals als met vrijwilligers goed kunt werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen en vindt het leuk om te netwerken. Je kunt goed luisteren en meedenken, waarbij je procesmatig kunt denken en tegelijkertijd kunt inspelen op wat er lokaal nodig is. Je wilt je graag verdiepen in het fenomeen van City Movements en bent ook in staat daarvoor internationaal contacten te onderhouden. Je bent flexibel en tegelijkertijd hou je goed het doel voor ogen. Je hebt goede advies- en luistervaardigheden, overtuigingskracht, werklust en doorzettingsvermogen. Je spreekt en schrijft goed Engels. Aan het teamoverleg, trainingen, conferenties en overige personeels-bijeenkomsten van Agapè neem je actief deel.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Werken bij Agapè is meer ..

Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Je krijgt de gelegenheid om je handen te vouwen in de Baas zijn tijd en je leert leven in vertrouwen. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is tijd voor een praatje en er is oog voor jou.

Bij Agapè werken we op basis van persoonlijke fondsenwerving. Samen met jou berekenen we (aan de hand van een rekenmodel) hoeveel salaris je nodig hebt om van te leven. Er wordt rekening gehouden met je situatie. Je komt eerst in dienst als vrijwilliger. Wij geven je training en persoonlijke coaching, waarbij je leert om familieleden, kennissen, vrienden, kerken en bedrijven als ministry partners om je heen te verzamelen, die jouw werk ondersteunen met giften en gebed. Zodra er voldoende giften op jouw account bij Agapè ontvangen zijn, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan. Met deze werkwijze heb je de meest solide basis voor een langdurig dienstverband met Agapè. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier. Vind je het spannend om giften te gaan werven voor je werk bij Agapè? Leg je twijfels en/of vragen aan ons voor: bel (085) 484 6410. Je kunt vragen naar Jing de Vries of Leendert de Jong.

Heb je geen salaris nodig voor het werk dat je bij Agapè gaat doen, maar stel je je als vrijwilliger beschikbaar? Dan kunnen we je direct in de functie plaatsen en kun je aan de slag als Relatiebeheerder City Movements.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Duurt Vonck, directeur Agapè (d.vonck@agape.nl), tel. 085-4844610.
Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: ldhr@agape.nl.