Dat Pasen iets met Jezus te maken heeft, dát zullen veel mensen nog wel weten. Toch zijn er ook in jouw omgeving mensen die niet bekend zijn met het hart van Pasen. Waar gaat het nu eigenlijk ècht over? Met het DVD-boek ‘De Verteller’ helpt de Hart van Pasen-campagne jou en je kerk om met anderen mee op zoek te gaan.

Het DVD-boek ‘De verteller’ is bedoeld om weg te geven. Het is een cadeau waarmee je mensen uitnodigt om stil te staan bij de betekenis van Pasen. Ook kun je er mensen mee uitnodigen om met je mee te komen naar een paasviering.

Lees en kijk…

Het verhaal ‘De reis van de beeldjes’ gaat over houten beeldjes die de veilige berg van de houtsnijder verlaten en over de houtsnijders zoon die achter hen aan gaat om ze te redden. In de animatieserie ‘The Story Keepers’ vertellen de eerste christenen het Paasverhaal in het geheim omdat zij vervolgd worden.

Ontdek…

Op de website van Hart van Pasen  vind je de verhalen van de grootste Verteller en kun je ontdekken wie Hij is. Kunstenares Wilma Veen heeft dit project geïllustreerd.

Samenwerking

Hart van Pasen is een project van onder andere NEEMA, Agapè, Stichting Opwekking en IBB. Agapè zorgt hierbij voor de website en de follow-up.

Meedoen

Alle informatie over het meedoen aan de Hart van Pasen-campagne is te vinden op www.hartvanpasen.nl/kerken

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie