Agapè is op zoek naar een ervaren communicatietalent

Ons communicatieteam bestaat uit een junior- en een seniormedewerker. Samen verzorgen zij de externe en interne communicatie voor Agapè. In verband met ziekte en zwangerschap hebben wij deze tijdelijke vacature voor een half jaar: van 1 april tot 1 september 2020. Het aantal werkuren en salaris in overleg.

Wat is Agapè?

Agapè is een beweging van christenen, die mensen stimuleert om te geloven, te groeien en te gaan. Zo wordt Jezus steeds meer zichtbaar in de samenleving, en kent uiteindelijk iedereen iemand die Jezus volgt. Agapè bestaat uit de bewegingen: StudentLife, IkzoekGod.nl, Athletes in Action, DESIGNjeleven en Streetlink. Collega’s zitten zowel in de bewegingen, verspreid over het land, als op kantoor in Driebergen. In totaal werken er ongeveer 70 mensen bij Agapè. Lees hier meer over onze missie.

Wat ga je doen?

Als communicatietalent vervul je een sleutelrol bij het realiseren van onze ambitie. Je bent een onmisbare gesprekspartner voor de directeur en de bewegingsleiders. Samen met hen maak je strategische keuzes, die ervoor zorgen dat Agapè in Nederland op de kaart staat. Je zorgt voor een frisse, professionele en consistente uitstraling van het merk Agapè en haar bewegingen. Je hebt in je werk te maken met allerlei doelgroepen en leeftijden. Je raakt en boeit hen en verbindt hen zo met de missie van Agapè.

Wie zoeken wij?

Je kunt en wilt getuigen van jouw levende relatie met Jezus en draagt de missie van Agapè een warm hart toe. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van communicatie. Je staat stevig in je schoenen, hebt overtuigingskracht en bent initiatiefrijk. Foutloze, creatieve teksten schudt je met gemak uit je pen. Je steekt je mening over design en vormgeving niet onder stoelen of banken. Je hebt een visie op het gebruik van sociale media en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied goed bij. Dat alles doe je het liefst op projectmatige, planmatige en doelgerichte wijze.

Werken bij Agapè is …

Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volgeling van Jezus. De sfeer op kantoor is overwegend informeel. Er is oog voor jou.

Wat bieden wij?

Bij Agapè werken de meeste medewerkers op basis van persoonlijke fondsenwerving, maar voor deze tijdelijke functie van 6 maanden is salaris beschikbaar. Wanneer we na de eerste 6 maanden de overeenkomst verlengen, dan kan dat alleen gebaseerd op inkomsten uit een persoonlijke kring van partners of op vrijwillige basis.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Frits Baksteen, manager bedrijfsvoering (f.baksteen@agape.nl of 085-484 4610). Stuur voor 11 februari 2020 je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: ldhr@agape.nl.