Agapè is op zoek naar een ervaren project- of teamleider voor min. 16 uur per week.

Sinds 2018 zijn we specifieke producten voor kerken en christenen individueel aan het ontwikkelen. We krijgen namelijk steeds vaker de vraag om mensen te helpen met praktische tools of toerusting om te getuigen in hun omgeving. Het ‘team in wording’ bestaat uit 3 productrelatiebeheerders en een relatiebeheerder kerken. Als teamleider ga jij dit team verder vormen en bijdragen aan verdere product- en relatieontwikkeling.

Wat is Agapè?

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Doelgroepgerichte onderdelen van Agapè zijn de bewegingen Athletes in Action, StudentLife, IkzoekGod.nl en een groeiende beweging van Kerk & Stad. Daarnaast werkt Agapè nauw samen met hulpverleningsorganisatie GAIN.
De belangrijkste producten voor kerken en christenen individueel zijn de The Four, Together, Design je Leven en de Aanstekelijk Christen Cursus/ MyFriends-training.

Wat ga je doen?

Je gaat structuur brengen in het veld van kerkrelaties en producten van Agapè. Je gaat een goed team vormen dat in een goede samenwerking met de andere bewegingen en afdelingen van Agapè samenwerkt. Daarnaast ga je bijdragen dat kerken en christenen de weg naar Agapè weten als het gaat om praktische hulpmiddelen om tot een meer missionaire, getuigende levensstijl te komen. Je draagt bij aan partnerschappen met andere organisaties zodat we wederzijds van elkaars producten op de hoogte zijn, en we ook goed naar elkaar kunnen verwijzen.

Wie zoeken wij?

Je kunt en wilt getuigen van jouw levende relatie met Jezus en draagt de missie van Agapè en GAiN een warm hart toe. Je hebt ervaring met het vormen en leiding geven aan teams van professionals, maar je kunt ook goed werken met vrijwilligers. Je hebt goede contactuele eigenschappen en vindt het leuk om te netwerken. Waar nodig of mogelijk draag je zelf actief bij aan trainingen of aan het versterken van kerkrelaties. Je bent flexibel en tegelijkertijd hou je goed het doel voor ogen. Je hebt ook voor kwaliteit en tegelijkertijd weet je innovatie te stimuleren. Je hebt goede advies- en luistervaardigheden, overtuigingskracht, werklust en doorzettingsvermogen. Aan het teamoverleg, trainingen, conferenties en overige personeels-bijeenkomsten van Agapè neem je actief deel.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitermate boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie.

Werken bij Agapè is meer ..

Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Je krijgt de gelegenheid om je handen te vouwen in de Baas zijn tijd en je leert leven in vertrouwen. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus. De sfeer op kantoor is informeel; er is tijd voor een praatje en er is oog voor jou.

Bij Agapè werken we op basis van persoonlijke fondsenwerving. Samen met jou berekenen we (aan de hand van een rekenmodel) hoeveel salaris je nodig hebt om van te leven. Er wordt rekening gehouden met je situatie. Je komt eerst in dienst als vrijwilliger. Wij geven je training en persoonlijke coaching, waarbij je leert om familieleden, kennissen, vrienden, kerken en bedrijven als ministry partners om je heen te verzamelen, die jouw werk ondersteunen met giften en gebed. Zodra er voldoende giften op jouw account bij Agapè ontvangen zijn, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan. Met deze werkwijze heb je de meest solide basis voor een langdurig dienstverband met Agapè. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier. Vind je het spannend om giften te gaan werven voor je werk bij Agapè? Leg je twijfels en/of vragen aan ons voor: bel (085) 484 6410. Je kunt vragen naar Jing de Vries of Leendert de Jong.

Heb je geen salaris nodig voor het werk dat je bij Agapè en GAiN gaat doen, maar stel je je als vrijwilliger beschikbaar? Dan kunnen we je direct in de functie plaatsen en kun je aan de slag als teamleider kerkrelaties.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Vragen kun je stellen aan Duurt Vonck, directeur Agapè ([email protected]), tel. 085-4844610.
Stuur je motivatie en curriculum vitae naar ons e-mailadres: [email protected].