Leer je partner in negen avonden beter kennen met behulp van het werkboekje van Together.

Together wil echtparen helpen om een goed fundament te leggen onder hun huwelijksrelatie. Met het werkboekje Together ga  jij met je partner en drie of vier andere echtparen in gesprek over jullie relatie. In een vertrouwde, respectvolle omgeving bespreken jullie aan de hand van praktijkvoorbeelden een aantal belangrijke onderwerpen. Het doel van deze cursus is om in negen avonden elkaar en God beter te leren kennen.

Voorbeelden van vragen die aan de orde komen zijn:

  • Wat zegt de Bijbel over het huwelijk en de huwelijksrelatie?
  • Wat is de plek die jullie aan God geven in jullie relatie?
  • Hoe geven jullie uiting aan intimiteit? Emotioneel, geestelijk en lichamelijk?
  • Hoe communiceren jullie met elkaar en hoe geven jullie uiting aan gevoelens van boosheid en verdriet?

Door groepsgewijs te werken en tijd te investeren, werken jullie met het werkboekje Together aan blijvende diepgang in jullie relatie. De meest persoonlijke zaken blijven privé, maar de principes worden tijdens de groepsbijeenkomsten besproken.

Praktisch

Jullie komen als groep één avond per maand bij elkaar, bij voorkeur op een vrijdagavond. Je eet eerst samen en gaat daarna met elkaar in gesprek. Daarnaast plannen jullie als stel iedere maand een date.

Date

Naast de groepsbijeenkomsten moedigen we je aan om elke maand een date te houden. Daarin bespreek je de persoonlijke dingen waarvoor je tijdens de groepsavond aantekeningen hebt gemaakt. We hopen dat je de smaak van het daten te pakken krijgen, zodat je ook nadat je het Together boekje uit hebt, met elkaar blijft uitgaan en graag weer samen thuiskomt.

Het Together werkboekje bestellen? Dat kan via de webshop: € 14,95, excl. verzendkosten.

Voorkant