Leer je partner beter kennen in negen avonden door Together

Together wil stellen helpen om een goed fundament te leggen onder hun relatie. Aan de hand van het werkboek ‘Together’ ga je samen met je partner en drie of vier andere stellen in gesprek. In een vertrouwde en respectvolle omgeving bespreek je mede aan de hand van praktijkvoorbeelden en korte filmpjes een aantal belangrijke onderwerpen. Het doel van Together is om in deze negen avonden elkaar en God beter te leren kennen.

Enkele onderwerpen die aan de orde komen zijn

  • Hoe communiceer je met elkaar en hoe geef je uiting aan je gevoelens van boosheid.
  • Hoe geef je uiting aan intimiteit? Emotioneel, geestelijk en lichamelijk?
  • Wat zegt de Bijbel over het huwelijk en de huwelijksrelatie?
  • Wat is de plek van God in je relatie?

Door samen met enkele ander stellen hierover te praten, werk je aan blijvende diepgang in je relatie. De persoonlijke zaken blijven privé, maar de principes bespreek je met elkaar als groep.

Praktisch
Als groep kom je één keer per maand bij elkaar. Maak het gezellig. Eet bijvoorbeeld eerst gezamelijk en ga daarna met elkaar in gesprek.

Date
Eén van de belangrijkste onderdelen is de date die als je stel hebt. Plan elke maand een avond samen, waarin je bespreekt wat je zelf hebt opgeschreven tijdens de groepsbijeenkomst. We hopen dat je hierdoor de smaak van het daten te pakken krijgt, zodat je ook na Together met elkaar blijft uitgaan en graag weer samen thuiskomt.

Het Together werkboekje bestellen? Dat kan via de webshop: € 14,95, excl. verzendkosten.

Voorkant