Na populaire online cursussen als WaaromJezus? komt IkzoekGod met een nieuwe gratis cursus: Geloven – de volgende stap. Deze cursus helpt (onder)zoekers het christelijk geloof handen en voeten te geven. Mensen die nieuwsgierig zijn naar het christendom of pas tot geloof zijn gekomen, kunnen rondlopen met vragen zoals: Wat betekent het eigenlijk om te geloven? Hoe werkt het christendom in de praktijk? En hoe ga ik nu verder? Met thema’s over bijvoorbeeld groeien in geloof, bidden, kerkgang en Bijbellezen wil IkzoekGod.nl de deelnemer helpen de volgende stap in geloof te zetten.

Van online naar offline

Er zijn online veel manieren te vinden om te bouwen aan je geloof en meer te ontdekken over God en Jezus. ‘Wat je op internet kan missen is het praktische aspect in het dagelijks leven, zoals zelf bidden en in contact komen met andere gelovigen,’ vertelt Aline van der Kolk, redacteur van de cursus. ‘Geloof moet uiteindelijk niet alleen maar online beleefd worden, maar ook in het dagelijks leven – offline – een plek krijgen. Deze cursus helpt daarbij.’

Meer informatie

Wil je meer weten over de cursussen van IkzoekGod, neem dan gerust contact op met [email protected] IkzoekGod is een organisatieonderdeel van Agapè.

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie