Rond Kerst zijn veel mensen bezig met zingeving. Ook is Kerst voor veel mensen – met of zonder kerkelijke achtergrond – hét moment om samen te komen in een kerk of gemeente. Een mooie gelegenheid om de deuren wijd open te zetten. Juist voor mensen die de ware betekenis van Kerst niet of nauwelijks kennen.

Om die reden is er ook dit jaar een uniek geschenk ontwikkelt door de projectgroep Waarom Kerst? dat gebruikt kan worden om mensen uit te nodigen voor o.a. kerstdiensten.

Spellenpakket
Het nieuwe Waarom Kerst?-geschenk is er een voor de knusse winteravonden: een drie-in-een spellenpakket geschikt voor jong en oud. Met een speels geïllustreerd kerstkwartetspel, een verrassend kerstkennisspel en een gespreksspel. Het mooi vormgegeven spellenpakket vertelt over de geboorte van Jezus Christus en waarom we die gebeurtenis meer dan 2000 jaar later nog steeds vieren.

Wij hopen dat christenen door heel Nederland dit spel gaan spelen met niet-christenen om het vervolgens met elkaar te hebben over de ware betekenis van Kerst.

Geef Kerst cadeau!
Op de website www.waaromkerst.nl vind je meer informatie over het spellenpakket en tips en ideeën om het geschenk als evangelisatiemiddel in te zetten.

Wil je gelijk al één of meerdere spellen bestellen, ga dan naar de webwinkel.

Over Waarom Kerst?
Waarom Kerst? is een project van Agapè, Alpha Nederland, de Evangelische Omroep en de Protestantse Kerk in Nederland. Met dit project willen wij kerken en particulieren ondersteunen bij het bekendmaken van de werkelijke betekenis van Kerst. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, wordt al sinds 2005 elk jaar een origineel en aansprekend kerstgeschenk op de markt gebracht. Dit geschenk is voor een klein bedrag (al vanaf € 2,50) te koop en kan worden gebruikt om niet- en randkerkelijken op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het (kerst)-Evangelie.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie