Kerst, daar zit muziek in!

Muziek vertelt verhalen. Verhalen van mensen dichtbij en ver weg, van gebeurtenissen en omstandigheden, van dromen, wensen en verlangens. Muziek neemt je mee, roept herinneringen op of brengt je naar tijden en plaatsen die je (nog) niet kent.

De muziek van de Waarom Kerst?-CD “Kerst in 12 hits” neemt je mee naar de start van het leven van Jezus. Aan de hand van populaire tracks uit de christelijke- én popcultuur ontdek je voor het eerst of opnieuw wie Hij is en waarom Hij naar de aarde kwam. Zo vertellen de liederen over de aankondiging van de geboorte (Mary, did you know), de nacht waarin Jezus ter wereld kwam (O Holy night), de vlucht van het jonge gezin naar Egypte (Home) en over het doel van Jezus’ komst naar de aarde (Fix you).

De Waarom Kerst?-CD laat horen dat kerst meer is dan een gebeurtenis die lang geleden plaatsvond in een stal in Bethlehem. Kerst is veelbelovend: de geboorte van Jezus is de start van een veel groter verhaal. Een verhaal vol liefde en hoop.

Bestellen?

Op www.waaromkerst.nl bestel je de CD vanaf € 2,95 per stuk. Bestel je 200-500 exemplaren, dan ontvang je 10% korting. Vanaf 500 exemplaren ontvang je 20% korting.

Kijk voor meer informatie op de website www.waaromkerst.nl en/of www.facebook.com/waaromkerst

Over Waarom Kerst?

Waarom Kerst? is een project van Agapè, de Evangelische Omroep en de Protestantse Kerk in Nederland. Met dit project willen wij kerken en particulieren ondersteunen bij het bekendmaken van de werkelijke betekenis van Kerst. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, wordt al sinds 2005 elk jaar een origineel en aansprekend kerstgeschenk op de markt gebracht. Dit geschenk is voor een klein bedrag (al vanaf € 2,95) te koop en kan worden gebruikt om niet- en randkerkelijken op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het (kerst)evangelie.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie