Per januari 2015 heeft Athletes in Action (AIA) een nieuwe leider. Rik Horstman zal de leiding overdragen aan Wouter de Vos. Rik is sinds 2008 actief bij AIA, waarin de laatste vijf jaar als leider van de organisatie. Na een traject van overdracht neemt Wouter de Vos per 1 januari definitief het stokje over.

Rik: “De afgelopen jaren heb ik me volop en met veel plezier ingezet voor AIA. Samen met kerken en jongeren hebben we geïnvesteerd in het langdurig aanwezig zijn in de wijk rondom sport: we bouwden sportcommunity’s. Plekken waar jongeren van binnen en buiten de kerk met elkaar optrekken en over Jezus horen en leren. Na deze periode geloof ik dat het tijd is voor iets nieuws. Ik zie in Wouter iemand die binnen AIA heeft bewezen de visionaire en leiderschapscapaciteiten te hebben  die nodig zijn om in de toekomst leiding te geven aan AIA.”

Wouter de Vos

Wouter is sinds 2004 actief bij AIA, waarin hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan meerdere teams. Wouter: “Ik vind het een heerlijke uitdaging om leiding te geven aan AIA. Voor de komende jaren droom ik van een beweging van duizenden jongeren door heel Nederland, die gek zijn van sport en geloven dat hun leven werkelijk tot leven komt, wanneer Jezus centraal staat in alles wat ze doen. Midden in de wereld staan, volop in dialoog met de samenleving, en actief vorm geven aan ons geloof ten midden van de uitdagingen van vandaag. We zullen onszelf nooit opdringen, maar onze passie zal zichtbaar zijn. Overal!”

De medewerkers van Athletes in Action zijn dankbaar voor de inzet van Rik in de afgelopen jaren, en hebben veel vertrouwen in Wouter.

Athletes in Action

Athletes in Action is een beweging van sporters in die Jezus centraal stellen en zichtbaar maken op het sportveld. Vanuit een diepgewortelde liefde nemen ze anderen mee in een leven met Jezus. Dit leven ze uit in, door en met hun passie: sport. Athletes in Action is onderdeel van Agapè.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie