Je hoeft niet op de zeepkist te staan om Jezus zichtbaar te maken. Maar hoe doe je dat dan? Vanuit onze jarenlange ervaring trainen we jou om geloofwaardig te getuigen in je eigen omgeving met onze nieuwe evangelisatietraining ‘ZaaiGoed’.

In 5 modules leren jij en je medecursisten over de tijd waarin we leven, hoe je écht contact maakt met niet-christenen en hoe je in woord en daad kunt laten zien wie Jezus Christus is. Het is een praktische training, waarbij je door middel van veel interactie en het oefenen van casussen aan de slag gaat. Op basis van de Bijbel leer je hoe je in je normale dagelijks leven missionair kan zijn zonder op een zeepkist te staan.

Je kunt je aanmelden voor een training in één van de drie plaatsen in Nederland: Leiden, Houten of Apeldoorn.
Leiden: donderdagavond 23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november
Houten: woensdagavond 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november 
Apeldoorn:
 donderdagavond 30 september, 14 en 28 oktober, 11 en 25 november

Na aanmelding ontvang je meer informatie over de exacte locatie en tijdstip.

De trainers hebben veel praktijkervaring in evangelisatie. Ze staan (of stonden) zelf met de voeten in de klei en willen die ervaring met jou delen. Bij de training ontvang je een werkboek, waarin je opdrachten kunt maken en je aantekeningen kunt bijhouden. In een veilige leeromgeving oefen je aan de hand van opdrachten, stellingen en casussen.

Nu voor de introductieprijs van €95,-!