Het is dit jaar 50 jaar geleden dat Agapè in Nederland in beweging kwam. We danken God dat hij ons trouw is geweest in deze 50 jaar. Zijn trouw van geslacht tot geslacht was duidelijk merkbaar.

Nog steeds ervaren we dat Hij een plan heeft met Nederland. Dat Hij aanmoedigt om in beweging te komen en mensen in Nederland in aanraking te brengen met Zijn Vaderhart. In de afgelopen jaren groeide ons verlangen om meer en meer mensen aan te moedigen om hun geloof te delen. Op eenvoudige wijze, door naast anderen te staan en door aanstekelijk te zijn en Zijn licht te laten schijnen.

Vanuit bewogenheid zoeken we mensen op in hun eigen omgeving, of dat nou in de wijk, op het sportveld, op de universiteit of online is. Daarnaast bieden we producten aan vrouwen, aan mensen die aan hun relatie willen bouwen of aan jongeren. We leren je om op een natuurlijke manier je leven te delen met anderen, om te getuigen van Jezus leven en wat Hij in jouw leven deed. Heel persoonlijk.

En dat allemaal omdat Jezus zelf tegen ons zei: ‘Ga op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest.’ (Matteus 28 vers 19a).