Organisatie

Sinds 1969 neemt Agapè het initiatief om mensen in Nederland te bereiken met de liefde van Jezus Christus. Ons hart gaat naar hen uit, daarom willen we hen in contact brengen met hun hemelse Vader. Onze drive is dat alle mensen in Nederland de kans krijgen om Jezus persoonlijk te leren kennen. Om dat te bereiken mobiliseren we christenen om samen met ons Jezus zichtbaar te maken in woord en daad. 

Wil jij meedoen?
Jezus zegt in Mattheus 5 vers 16: “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel.” Dat betekent dat iedere christen een licht mag zijn in zijn of haar eigen omgeving. Doe je mee? Dat kan door samen met andere christenen een training te volgen in jouw omgeving, door je aan te sluiten bij een beweging of door met christenen en niet-christenen groepsmateriaal door te nemen.

 

Read this in English
Agape Stichting Organisatie

Agapè is onderdeel van de internationale beweging Cru. Wereldwijd worden christenen in beweging gezet om anderen de liefde van Jezus Christus te laten zien. Wil je een kijk op hoe we dat voor ons zien in de komende jaren, lees dan het meerjarenbeleidsplan. Elk jaar leggen we verantwoording af in het jaarverslag, en net als iedere andere stichting hebben we een vaste organisatiestructuur.

Agapè biedt kerken en christenen trainingen, producten en projecten om zelf op een persoonlijke manier te leren getuigen in de samenleving. Doe mee!