Bedankt dat je als gemeente collecteert voor het werk van Agapè. Graag brengen we de onderstaande collectedoelen onder de aandacht. Door te geven aan één van deze doelen geef je mensen in Nederland de kans om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. 

Het ‘er zijn’ en het ontmoeten van anderen met hetzelfde verlangen is tijdens de Lift-Off heel bemoedigend voor mij. Een herinnering aan het feit dat je écht niet alleen er op uit gaat om Jezus bekend te maken (…) 

Dit vertelt student Nora -niet haar echte naam- na afloop van de Lift-Off. Het laat enerzijds haar verlangen zien om Jezus bekend te maken en tegelijkertijd haar uitdaging dat je er, in de huidige tijd, als christenstudent vaak alleen voor staat. 

Om studenten als Nora deze bemoediging, onderwijs en toerusting te kunnen bieden willen we aan de start van collegejaar 2020-2021 opnieuw een weekend organiseren voor 50 studenten. 
De contacten die dit weekend tussen studenten en studentenwerkers gelegd worden, kunnen de start zijn van een traject van persoonlijke coaching en begeleiding van het bouwen aan een beweging in de studentenstad. Afgelopen seizoen hebben we gezien dat hierdoor studentenbewegingen in Utrecht en Delft verstevigd zijn, en gestart zijn in Maastricht en Den Haag.

Projectkosten
Om de Lift-Off tot een succes te maken, heeft StudentLife € 2.500 nodig. 

Bestem uw collecte voor de StudentLife Lift-Off

Ik zoek God helpt mensen online kennis te maken met het evangelie. Door verhalen te delen en chatgesprekken zijn al 48.000 mensen bereikt. Via andere websites zoals als ikwildood.nl worden mensen benaderd die het leven niet meer zien zitten.  
Voor deze website wordt een getuigenisfilmpje gemaakt over een persoon die op het punt stond zelfmoord te plegen. Hij zal in deze film vertellen hoe Jezus zijn leven heeft gered. De kosten voor dit filmpje zijn €3000,– . Door uw bijdrage kan dit verhaal anderen aanmoedigen om Jezus te zoeken. 

Projectkosten 

Om een actueel filmpje te maken heeft ikzoekGod.nl € 3000,00 nodig. Het liefst maakt het team twee filmpjes in 2020, daarvoor is dan € 6000,00 nodig. 

Bestem uw collecte voor twee actuele filmpjes van IkzoekGod.nl