Ga naar de inhoud

Training
ZaaiGoed

In 5 modules leren jij en je medegemeenteleden geloofwaardig getuigen in je eigen omgeving. Dat wat je tijdens de training leert, kun je meteen in de praktijk oefenen. Met je MissieMaatjes vorm je een subgroepje en wissel je ervaringen uit.

5 modules
± 25 personen

De Kerk van Christus heeft een bijzondere opdracht: de Hoop van Christus verspreiden. Misschien vind je het lastig om als kerk zichtbaar te zijn in de wijk, of ken je gemeenteleden die het spannend vinden om over hun geloof te vertellen. Agapè wil jullie daar bij helpen, onder andere door de evangelisatietraining “ZaaiGoed”. Tijdens deze training leren cursisten om geloofwaardig en eenvoudig hun geloof te delen in hun eigen omgeving.

Je hoeft niet op de zeepkist te staan om Jezus zichtbaar te maken. Maar hoe doe je dat dan? Volg als (deel van een) gemeente de evangelisatietraining ZaaiGoed. Je leert om geloofwaardig te getuigen in je eigen omgeving op een manier die bij jou en jullie kerk past.

MissieMaatjes

De “MissieMaatjes” vormen een belangrijk onderdeel van de training. In groepjes van 4 of 5 cursisten ontmoet je elkaar tussen de trainingen door. Samen bespreek je de training en deel je met elkaar wat God aan het doen is door jou heen. Gebed en bemoediging zijn belangrijk.

De evangelisatietraining is praktisch opgezet en biedt veel interactie. Zo leer je hoe je in je normale dagelijks leven missionair kan zijn. Hieronder krijg je een beeld van het werkboekje dat bij de training hoort.

"Laten we niet alleen in de kerk geloven, maar juist ook uit de kerk."

Werkboek

Elke deelnemer van de evangelisatietraining “ZaaiGoed” ontvangt een eigen werkboek. In het werkboek staat samengevat wat de trainer vertelt, opdrachten om tussendoor in te vullen, huiswerk en wat je kunt doen met je “Missie Maatjes”.

Meer weten?

Vul het formulier hiernaast in of bel ons op +31 (85) 484 4610 dan helpen wij je verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Kunnen we je ergens mee helpen? Vul het onderstaande formulier in of bel 085 484 4610.

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief