Je hoeft niet op de zeepkist te staan om Jezus zichtbaar te maken. Maar hoe doe je dat dan? Volg onze evangelisatietraining ZaaiGoed. Jij leert om geloofwaardig te getuigen in je eigen omgeving, want evangeliseren kun je leren.

In 5 modules leren jij en je medecursisten over de tijd waarin we leven. Ook oefen je hoe je écht contact maakt met niet-christenen. Vervolgens ga je aan de slag om in woord en daad te laten zien wie Jezus Christus is. De evangelisatietraining is praktisch opgezet en biedt veel interactie. Zo leer je hoe je in je normale dagelijks leven missionair kan zijn.

Meld je aan voor ZaaiGoed

Je kunt je aanmelden in één van de drie plaatsen in Nederland: Leiden, Houten of Apeldoorn.
Houten: woensdagavond 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november
Apeldoorn: donderdagavond 30 september, 14 en 28 oktober, 11 en 25 november

Kies jouw plaats van voorkeur, vul je gegevens in en doe mee! Na aanmelding ontvang je meer informatie over de exacte locatie en het tijdstip. We ontmoeten je graag bij de evangelisatietraining ZaaiGoed.

Nu voor de introductieprijs van €95,-!

Weet je dat 8 van de 10 mensen in Nederland niet in een persoonlijke God gelooft? En juist jouw vrienden, collega’s en sportmaatjes moeten van Gods liefde horen. Want hoe kunnen ze anders Jezus leren kennen? In Romeinen 10 vers 14 staat: “Hoe kunnen mensen God aanroepen als ze niet in Hem geloven? Hoe in Hem geloven als ze niet van Hem gehoord hebben? Hoe van Hem horen als wij het niet vertellen?”

Geef woorden aan je geloof

Vaak voelen we schaamte wanneer we het over evangeliseren hebben. We zijn bang dat we niet uit onze woorden komen, maar evangeliseren kun je leren. En je hoeft niet op de zeepkist. Je leert bij de evangelisatietraining ZaaiGoed hoe je eenvoudig en heel natuurlijk contact kunt maken met anderen, waarna je eenvoudig je geloof deelt. Op een manier die bij jou past.

Ervaren trainers

De trainers van Agapè hebben evangelisatie niet uit een boekje geleerd. Agapè heeft jarenlange praktische ervaring in evangelisatie. Dat betekent dat deze training ook praktijkgericht is. Je gaat direct aan de slag met dat wat je geleerd hebt. Je krijgt bij ZaaiGoed praktische handvatten aangereikt die je meteen in kunt zetten. Gewoon op de plek waar je woont, werkt of sport.