Op de New Wine Zomerconferentie van afgelopen juli heeft FamilyLife vier verschillende seminars verzorgd. Samen met zo’n 1000 bezoekers is nagedacht over vergeving, omgaan met verschillen, samengestelde gezinnen en hoe je het vuurtje brandend houdt. Stellen werden verrast met een date-pakket en uitgedaagd om (opnieuw) hun relatie onder de loep te nemen.  

Inmiddels heeft FamilyLife ook weer een aantal keer op verschillende plekken door heel het land ‘A Day Together’ georganiseerd: een dag om samen te investeren in je relatie en op zoek te gaan naar verdieping en die eerste vonk. 

Van 23-25 februari 2024 is het Together Relatieweekend in Landgoed De Biestheuvel (Hoogeloon). Een volledig verzorgd verwenweekend voor twee, inclusief overnachtingen, boordevol praktische tips, Bijbelse wijsheid en leuke opdrachten om je relatie verder tot bloei te laten komen. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: vergeving, hoe ga je om met conflicten, welke plek heeft God in je relatie, intimiteit en veel meer. 

Kosten: €390,- per stel