Ik doe mee als individu! Ik doe mee met mijn kerk!

Doe mee aan de ‘Er is Hoop’-campagne!

Agapè is de nieuwe ‘Er is Hoop’-campagne gestart en jij kunt – eenvoudig – meedoen. Wellicht heb je wel eens gehoord van de campagne in de jaren ’80. Deze had grote impact en was tot zegen voor Nederland. Nu voelt Agapè zich opnieuw geroepen om door middel van een ‘Er is Hoop’-campagne heel Nederland te bereiken met dé boodschap van hoop. Hoop die onophoudelijk en onuitputtelijk is in Jezus Christus! Dat kan niet zonder jou.

Word verspreider van hoop!

Breng als kerk of als groep christenen hoop in jouw dorp of stad. Wees samen een zegen in je eigen omgeving. Jij en je medechristenen zijn het kloppend hart van deze campagne. Door posters en ander materiaal te gebruiken en te verspreiden, verwijs jij mensen naar Erishoop.nu. Daarnaast stellen we ook een gratis draaiboek beschikbaar, waarin ideeën instaan die je in jouw woonplaats kunt uitvoeren.

Verhalen van hoop op erishoop.nu

Agapè heeft een online platform gelanceerd: Erishoop.nu. Daar zijn verhalen van hoop te vinden. Bekende en minder bekende christenen delen hun hoopvolle getuigenis door middel van blogs en video’s. Het platform biedt de zoekende Nederlander de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een e-coach of om een cursus te volgen. De belangrijkste boodschap is die van de Heer Jezus die oneindige hoop en eeuwig leven geeft. Ons doel is dat iedereen de kans krijgt om Jezus persoonlijk te leren kennen.

Ik doe mee als individu
We doen mee als kerk!

Van lokaal naar landelijk

We hopen en bidden steeds meer woonplaatsen in Nederland meedoen aan de ‘Er is Hoop’-campagne. De campagne begint klein en verspreidt zich steeds verder, zoals de rimpelingen veroorzaakt door een steen in een vijver. Maar uiteindelijk komt de hele vijver in beweging. De snelheid waarmee dat gaat is afhankelijk van de snelheid waarop christenen en kerken ‘instappen’ en voor hun omgeving de campagne op poten gaan zetten. Ons gebed is dat heel christelijk Nederland in beweging komt om samen de cruciale Bijbelse boodschap van Hoop te brengen. Wanneer de actie een landelijk karakter krijgt, betrekken we ook de landelijke media.

Jij bent nodig!

Wil jij ook, alleen of samen met anderen, in jouw omgeving hoop zichtbaar maken? Doe mee! De eerste stap is het enthousiasmeren van anderen. Want Hoop verspreiden, doen we met elkaar. Als we het samen doen, is de boodschap van Hoop luid duidelijk zichtbaar. Samen kleuren we Nederland oranje!

Als er eenmaal voldoende draagvlak en enthousiasme is om ook in jouw woonplaats de campagne vorm te geven, download je het draaiboek erbij waarin dat vol nuttige informatie staat hoe je een succesvolle campagne kunt starten.

Eerst meer info? Neem contact op!

Niet zelf organiseren, maar wel in actie komen

Maar wat nu als je eigenlijk meer wilt doen? Misschien ben je niet zo’n organisator, maar wil je wel graag meehelpen. Op dit moment kun je in elk geval op de volgende manieren helpen. Je kunt altijd bidden voor deze campagne of je aanmelden voor het werk in de back office. Zodra de campagne groeit, is het nodig dat het team meegroeit. Sta je wel achter de ‘Er is Hoop’-campagne, maar wil je geen tijd kwijt? Overweeg dan biddend om een gift te doen. De ontwikkeling en lancering van deze campagne kost veel geld.

Ik bid mee!
Ik doe mee!
Ik geef aan deze campagne!