Agapè is op zoek naar een communicatiespecialist voor minimaal 20 uur per week.

Wat is Agapè? 

Agapè heeft als missie dat iedereen in Nederland de kans krijgt om Jezus op een persoonlijke manier te leren kennen. Dit doet Agapè door christenen te mobiliseren om niet-christenen te bereiken met Gods liefde in woord en daad. Agapè werkt doelgroepgericht en is daarom te vinden op verschillende plaatsen: op sportvelden, op universiteiten in steden en online. Onderdelen van Agapè zijn onder andere Athletes in Action, IkzoekGod.nl en StudentLife. Agapè werkt nauw samen met partnerorganisatie GAiN.

 

Wat ga je doen? 

Als communicatiespecialist adviseer en ondersteun je de leiders en directie op het gebied van interne en externe communicatie. Samen met hen maak je keuzes, die zorgen voor een frisse, professionele en consistente uitstraling van het merk Agapè en haar onderdelen. Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet hoe je een website bijhoudt, een magazine maakt en fondswervende brieven schrijft. Ook geef je advies en ondersteuning bij de presentatie van Agapè op grote evenementen. Dat alles doe je het liefst op projectmatige, planmatige en doelgerichte wijze. Je werkt nauw samen met je collega’s uit het team Communicatie.

 

Wie zoeken wij? 

Je kunt en wilt in woord of daad getuigen van jouw levende relatie met Jezus en ben enthousiast over de missie en visie van Agapè en haar onderdelen. Medewerkers van Agapè doen hun werk in de allereerste plaats vanuit verlangen en overtuiging. Vanuit jouw levende relatie met Jezus ben je enthousiast voor de missie van Agapè. Je hebt een HBO-opleiding afgerond en hebt ervaring in het vakgebied van communicatie. Je beschikt over de volgende vaardigheden en eigenschappen:

  • goede mondelinge en schriftelijke communicatie
  • overtuigingskracht
  • werklust en doorzettingsvermogen
  • gestructureerd en nauwgezet
  • werkt zowel zelfstandig als in teamverband
  • doelgericht

 

Dit bieden wij jou

Wij bieden een boeiende baan binnen een middelgrote, dynamische organisatie. Je kunt in de breedte meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie; tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat jij zelf groeit. Het kantoor in Driebergen, de standplaats, is een gezellige plek, waar we met zijn allen hard werken voor een ultieme missie. De werktijden zijn bespreekbaar en het is uiteraard mogelijk om ook thuis te werken.

Bij Agapè werken we op basis van persoonlijke fondsenwerving. Wij geven je training en persoonlijke coaching, waarbij je leert om familieleden, kennissen, vrienden, kerken en bedrijven als ministry partners om je heen te verzamelen, die jouw werk ondersteunen met giften en gebed. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier. Vind je het spannend om op basis van giften te leven? Bel gerust om je vragen te stellen. Contactgegevens staan onderaan de vacature.

Heb je geen salaris nodig voor het werk dat je bij Agapè gaat doen, maar stel je je als vrijwilliger beschikbaar? Dan kunnen we je direct in de functie plaatsen en kun je aan de slag als communicatiespecialist.

 

Werken bij Agapè is meer…
Wie werkt bij Agapè, brengt niet alleen iets mee. Aan het einde van iedere werkdag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je levert werk van Grote Waarde. Werk bij Agapè vormt jou als professional, maar ook als volger van Jezus.

 

Wil je meer informatie of solliciteren? 

Vragen kun je stellen aan Annemiek Overeem, senior communicatiespecialist, Stichting Agapè. ([email protected]) of via 06 48 69 47 46. Stuur voor 24 juni aanstaande je motivatie en curriculum vitae naar het e-mailadres: [email protected]