Wij zijn Peter en Betty van Genderen en sinds 1 september 2020 betrokken bij Agapè. Alledrie onze kinderen zijn ‘uitgevlogen’ en we hebben er een schoondochter en schoonzoon bij gekregen.  

De passie die wij delen is om van betekenis te zijn voor huwelijken en relaties. Er gaan zoveel relaties over en wat we zien is vaak het topje van de ijsberg. We ervaren zelf dat een huwelijk werk in uitvoering is, maar het is zo de moeite waard om daarvoor te gaan. Daarbij hebben we veel van anderen mogen leren en rijkt ook de Bijbel ons zoveel waardevolle principes aan. Graag willen wij hiervan delen en samen met anderen dit weer doorgeven. 

Op een bijzondere manier kwamen we daarbij in contact met FamilyLife van Agapè. Wat ons aansprak was dat er al goed materiaal beschikbaar is, zoals het boekje Together en het programma ‘A Day Together’. Agapè wil hier de komende tijd meer in investeren, samen met de kerken. We werden er heel enthousiast van en het leek ons een mooie manier om stellen te helpen dichter naar God en naar elkaar toe te groeien.  

Naast het werk voor FamilyLife houden we ons o.a. bezig met mediation en coaching, waaronder ook relatiecoaching.  

In onze vrije tijd zijn we regelmatig te vinden in de natuur, op de fiets of met onze wandelschoenen aan. Lezen, lekker koken en eten met familie of vrienden doen we ook heel graag.