Tijdens de MyFriends training leer je – in groepsverband en aan de hand van een aantal praktische stappen – hoe je jouw verhaal met Jezus op een laagdrempelige manier blijvend kunt delen met je vrienden (klasgenoten, volleybal-maatjes, buren, collega’s, huisgenoten, et cetera). Wij geloven dat iedere christen geloofservaringen heeft. Het is soms lastig om deze met anderen te delen, maar dat kan op een heel eenvoudige manier. Hier helpen we je graag mee door je een pakkende visie te geven, inspirerende verhalen te delen uit ons eigen leven, en zelf praktisch te laten oefenen. Dat wat je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijks leven. In het verloop van de training bouwen we daarop verder – zodat jij beter in staat bent om Jezus zichtbaar te maken in jouw omgeving – en is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van vragen.

Doelgroep 
Iedereen die vrienden heeft

Tijdsbesteding en materiaal
De training wordt – verspreid over een aantal weken – aangeboden in 4 dagdelen, waarbij je wordt voorzien van een persoonlijk werkboek. Data en aantal trainers (1 of 2) worden in overleg besloten en zijn afhankelijk van jouw groep(sgrootte) en wensen, en onze beschikbaarheid.

Kosten
Vanaf 10 deelnemers:    € 100 p.p.
Vanaf 15 deelnemers:   € 90 p.p.
Vanaf 20 deelnemers:    € 85 p.p.
(Kosten zijn exclusief reiskostenvergoeding)

Meer informatie en/of behoefte aan concretere afspraken over hoe/wat/waar/wanneer, afgestemd op jouw groep? Neem gerust contact met ons op!